Zdravilni zvoki, glasba…(alfa, theta…)
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Zdravilni zvoki, glasba…(alfa, theta…)
- This topic has 22 odgovorov, 7 glasov, and was last updated 14 years, 10 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
31. 12. 2009 ob 11:29 #201metuljčicaČlan
Kaj menite o takšnih in podobnih “zdravilnih” zvokih?
Jaz sem si jih par naložila na mp3, brez kakršnih koli pričakovanj, bolj kot zgolj pomirjujočo muziko za pred spanjem ali med počitkom…včeraj pred spanjem pa mi je pri eni postalo dejansko rahlo slabo, pri neki drugi pa sem čutila pritisk po levi strani telesa (tam imam tudi zdravstveni problem).Ko sem dala slušalke stran, se je stvar umirila.Lahko dejansko te frekvence izzovejo take odzive v telesu? Zgleda, da že…..31. 12. 2009 ob 12:33 #204tadej pretnerModeratormetuljčica wrote:
Kaj menite o takšnih in podobnih “zdravilnih” zvokih?
Jaz sem si jih par naložila na mp3, brez kakršnih koli pričakovanj, bolj kot zgolj pomirjujočo muziko za pred spanjem ali med počitkom…včeraj pred spanjem pa mi je pri eni postalo dejansko rahlo slabo, pri neki drugi pa sem čutila pritisk po levi strani telesa (tam imam tudi zdravstveni problem).Ko sem dala slušalke stran, se je stvar umirila.Lahko dejansko te frekvence izzovejo take odzive v telesu? Zgleda, da že…..Z zvoki je absolutno možno popravljati genske defekte, je pa ta hip na svetu sila malo ljudi, ki znajo ustrezne zvoke “pripraviti” (v ocenjevanje kvalitete tega, kar je v linkih, se ne bom spuščal,ker zadeve premalo poznam, ob prvi priliki pa si bom vzel čas in vse skupaj poslušal). Torej, za kaj gre. V bistvu spremembe povzroči ustrezno modulirana svetloba. To je dokazal Ruski fizik in molekuparni biolog Garajev, ki je s svetlobo, ustreznih frekvenc, v poskusni fazi uspel celo spremeniti embrije žabe v embrije deževnikov. Tudi v telesu imamo spontano svetlobo – njeninosilci so biofotoni. V telo jih vnašamo tudi s hrano (sveža zelenjava). In če svetloba v telesu je, je torej potreben za spremembe le še ustrezen zvok. To dobro vedo tudi hipnotizerji in recimo duhovniki, zato sugestivnost okrepijo s prav posebnim načinom (sugestivbega) govorjenja . v bistvu gre za to, da z glasom povzročijo vinre, ki preko svetlobe v telesu, ustrezno vplivajo na človeka..
1. 1. 2010 ob 0:52 #208tadej pretnerModeratorSem poslušač nekaj od tegale. Po mojem gre le za zvoke, ki ti pomagajo v praznino in čim globljo sprostitev -takrat pa se itak aktivirajo procesi samozdravljenja (miselni procesi namreč ovirajo pretok energije po telesu). Tako da verjetno ne gre za zvoke, ki bi ciljano karkoli popravljali. Ampak tole je zgolj mnenje.
1. 1. 2010 ob 14:10 #212metuljčicaČlanTadej, hvala za tvoja odgovora
tadej pretner wrote: Sem poslušač nekaj od tegale. Po mojem gre le za zvoke, ki ti pomagajo v praznino in čim globljo sprostitev -takrat pa se itak aktivirajo procesi samozdravljenja (miselni procesi namreč ovirajo pretok energije po telesu). Tako da verjetno ne gre za zvoke, ki bi ciljano karkoli popravljali. Ampak tole je zgolj mnenje.
Tudi jaz sem nekako takega mnenja kot ti…da je tole bolj neke vrste sproščujoča glasba, kot kaj drugega…..čeprav kakšni zvoki znajo biti pa tudi prav nervirajočiRes je, da sem jaz pri poslušanju “vklopila” še reiki, pa so se mogoče ob večji sproščenosti bolj izrazito pokazali še tisti občutki v telesu.Bi bilo pa fajn enkrat priti do res pravih takih zvokov, ki jih ustvarjajo razni taki stručkoti in z njimi spreminjajo zapise v dednem materialu.3. 1. 2010 ob 14:34 #282glasParticipant3. 1. 2010 ob 17:58 #296strelkaParticipantMnei so tudi všeč …treba jih je psolušat s slušalkami
eto še nekaj …
http://www.youtube.com/watch?v=gm7ZL-PrYd8&feature=related3. 1. 2010 ob 17:59 #297strelkaParticipantstrelka wrote: Mnei so tudi všeč …treba jih je psolušat s slušalkami
eto še nekaj …
http://www.youtube.com/watch?v=gm7ZL-PrYd8&feature=relatedsem popravla , da link dela…
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.