Reply To: Praznina
Forum Duhovnost › Forumi › Šola osebne rasti › Šola osebne rasti › Praznina › Reply To: Praznina
Evo ene informacije iz prve roke, glede praktičnih učinkov procesa in equilibriuma.
Doma imam čebele in ker so me v preteklosti nekajkrat orenk opikale, sem bil na pik čebele rahlo alergičen. Če me je recimo katera pičila v glavo, sem bil, ne glede na to, kaj sem potem počel in da sem vzel antialergijske tablete, cca 3 dni zabuhel, kot le kaj.
In včeraj zvečer, ravno ko sem pisal navodila za drugi dan procesa, opazim, da okoli luči v sobi zmedeno leta čebela. Ni se mi jo ljubilo spravljati ven, seveda pa mi na misel ni prišlo, da bi jo ubil. Zato sem, ko sem šel spat, v hodniku pustil luč, ker sem pričakoval, da se bo čebela zadrževala tam, kjer je luč. Ob cca treh zjutraj pa me je zbudil pes, ki je hotel ven in ko sem šel nazaj spat, sem to luč avtomatično ugasnil. Napaka!!! Čebela je prišla k meni na poušter in ko sem se nekaj obračal, me je okoli petih zjutraj pičila v lice. Pizdarija. Takoj sem pomislil, da je zelo verjetno, da me bo tako napihnilo, da bom moral današnjo delavnico equilibriuma odpovedati. Hitro sem vzel protialergijsko tableto (ki v preteklosti sama po sebi ni imela posebnega učinka), naredil 15 minut povezanega dihanja z osredotočanjem na lice in 15 minut equilibriuma. Čutil sem, da mi lice oteka, a se nisem hotel iti pogledati v ogledalo. Po procesu in equilibriumu sem zaspal nazaj. Sedajle pa je oteklina tako blaga, da me je treba orenk pogledati, da človek vidi, da moj obraz ni ravno simetričen.