Reply To: Pasti na duhovni poti
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Pasti na duhovni poti › Reply To: Pasti na duhovni poti
AVATAR wrote: No, jaz sem HVALEŽEN za;
Denar, lepe-prijetne ženske, slastno okusno hrano, udobne počitnice, dober avto, novo-lepo stanovanje, razne oblike hedonizna, morje, lepote narave…itd
Če se mi zgodijo take stvari, sem spontano hvaležen.
Stari, vsa modrost manifestacije oziroma zakona privlačnosti je v spodnjem citatu, ki ga je v tejle temi v začetku aprila objavila Nataša:
“Že Jezus je rekel, da bodo tisti, ki že imajo, dobili še več, tistim, ki nimajo, pa bo vzeto še tisto, kar imajo. Obilje in revščina sta notranji stanji, ki se odražata kot naša realnost. Na prvi pogled je to videti morda nepošteno, vendar gre za univerzalni zakon, ki velja za vsa področja naših življenj.”
Zakon privlačnosti deluje na principu resonance – enako privlači enako. Če hočeš od univerzalne zavesti dobiti obilje, moraš obilje ustvariti v sebi. Če v sebi čutiš kronično nezadovoljstvo, ki ga začasno utišaš s takšnimi ali drugačnimi dobrinami, obilja ne moreš pritegniti.
ZAstavi si dve vprašanji:
1. Kje je obilje, ki ga želim? – v univerzalni zavesti
2. Kaj moram storiti, da bom z obiljem zaresoniral? – v telo in energijski sistem moram naseliti zavestnost.
To je vse. Kdor to dejansko razume, mu ni treba brati kupov knjig, da bi se mu začel dogajati zakon privlačnosti …