moj vrt

Prikaz 1 prispevka (od skupno 299)
  • Avtor
    Prispevki
    tadej pretner
    Moderator

Cajt za odprtje tele teme je pravi. Jaz bolj kot ne pojma nemam, tko, da bom imel kar precej vprašanj. Za začetek – a mi lahko kdo pove, na kakšno razdaljo (levo in desno) se sadi kifeljčar?
    Aja, pa zdele sem po mojem šele drugič v lajfu regrad nabiruSmile

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Ja, hvala Tadej za ta vrtne teme…..jest se tud letos bolj prvič z zelenjavnim vrtom soočam……hahaha….pa nimam placa za krompir….tk, da nč ne vem…
    Kar se pa regrata tiče…….ga pa najraje nabiram iz krtin…..pripravim si ga pa s kuhanim krompirjem….česnom ali čemažem….pa bučnim oljem……pa jest si zmerej mal pancete al pa domačga špeha na tenko nasekljam, popražim in zalijem s kisom, tako, da zacvrči…ter polijem po regradu in krompirju in zmešam……če poliješ vroč kis, tud brez špeha po regratu….ima regrad za mene preprosto najboljši ukus…..in ravno prav ga zmehča……

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

kifeljčar …kot vsak krompir ..približno 20cm narazen…drug od drugega, če je pa več …bo pa bolj narazen rastu …nič narobe samo luknja bo vmes…neizkoriščen prostor.

Smile

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

strelka wrote: kifeljčar …kot vsak krompir ..približno 20cm narazen…drug od drugega, če je pa več …bo pa bolj narazen rastu …nič narobe samo luknja bo vmes…neizkoriščen prostor.

Smile

Hvala. Čutil sem, da bo prišel odgovor od tebeSmile

Lepo je če deliš
    anja
    Participant

Super nova tema!

Jaz letos začenjam z vrtnarjenjem – tako bolj zares. Moj dragi mi je včeraj zaštihal 2×4 m. Za začetek več kot dovolj….

Sicer nimam skoraj nič pojma o vrtnarjenju, tako da bom bolj brala in spraševalaWink
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

tuki je ena knjigca Pridelano in prodano doma….sem jo pred kratkim našla in je že sprintana …
    http://www.prc.si/publikacije/ostale-publikacije/pridelano-in-prodano-doma-2

zanimivo tisto o naravnih škropivih, pa katere rastline se dobro počutijo če so posajene skupaj, katere ne …
    pa nekaj o zeliščih .. zanimivo vse skupaj.
    Hja ja enkrat sem slišala, ja da sem talent za krompir…no sem imela velik krompir …( ne v smislu posaditve in predelave krompirjaSmile -krompir pač).

Tko da ja ..čist možno da oddajam vibracije krompirja….Big smileBig smileBig smileBig smile

strelka2010-03-26 14:44:55

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Hvala, strelka…..sem snela knjigco iz neta….že mal pogledala……prima zadeva……hvala….Thumbs Up

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 299)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.