Reply To: DOM, fasada, talne obloge, oprema

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori DOM, fasada, talne obloge, oprema Reply To: DOM, fasada, talne obloge, oprema

Ceres
Participant

glas wrote: Kar se tiče lakiranega lesa z strupenimi laki ipd..

Ta lak je res ful strupen, še 10 let po lakiranju prehaja v prostor in človeka, ampak to se dogaja tudi, če kupiš tako pohištvo..

Ampak pri parketu danes ni problem, ker obstajajo premazi za parket, ki so na vodni osnovi!

Tako da Ceres, drugič ti mojstru povej kaj želiš, ker ti mojstri so ponavadi ZELOOO neozaveščeni, uporabljajo le stare strupene tehnike in materiale..

Ja naslednjic…..hm, ne vem, ce si zelim, da bi s naslednjic….razen, ce na loteriji zadanem….samo bi bilo dobro prej kaksen listek kupit, al kako se to zdaj igra…..

Sem brala to o lakih ja, tudi tistih na pohistvu….pa kaj je v barvah za stene….za hobi se igram, pa sestavljam virtualno idealno hiso zame……osnova bi bil prazen prostor, praznina hahaha, potem pa kaj vmes.

Sem se zdaj razvadila, ko s paro popucam tla in se mi zdi, da tam, kjer ne morem s paro spucat, sploh ni dovolj cisto, razkuzeno. Samo obcutek seveda….ker le vecinoma res bosa hodim. Parketa se pa ne da s paro cistit. Stopnisca so mi lesena ful lepa….samo kdo bo to cistil pa vzdrzeval….enkrat s petkami zalaufas…al pa mulcku pade igraca na tla..pa so luknje v parketu…. Ze v keramiki jih mam.

Lepo je če deliš