Reply To: HAARP – chemtraili – umetno vreme
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › HAARP – chemtraili – umetno vreme › Reply To: HAARP – chemtraili – umetno vreme
Jasno, zato pa moje razmišljanje, ki je zelo podobno tvojemu, povzema zadnji odstavek v mojem postu, t.j., da naj se “mali” človek briga zase in svoj duhovni razvoj. Dejstvo je, da živimo v okolju, ki ga v globalnem smislu nadzorujejo in vodijo skupine vpliva, ki ne želijo, da bi spregledali, da bi se naša zavest začela dvigovati, zato nas zadržujejo v območju strahu. Ta strah se prenaša na vsa področja človekovega delovanja in ga paralizira, da ni sposoben spregledati oz. se odločiti drugače, kot mu narekuje sistem skozi kanale sporočanja, med katerimi so najpomembnejši mediji. Na ta način se ljudi zadržuje v identiteti žrtve.
Jasno je tudi, da se tega problema ne da rešiti na ravni problema, na kateri obstaja, pa tudi nesmiselno bi bilo, saj na ta način že zaradi podrejenosti ni možno doseči pozitivnega izida, lahko pa ga na individualno-kolektivni ravni dosežemo skozi ODLOČITEV, da ne podlegamo vsiljenemu vplivu strahu ter se odločimo za spontano duhovno rast. Dovolj je zgolj slediti dvigu zavesti, ki se itak že dogaja na nivoju planeta, in se nanj “priklopiti”. To je moje videnje rešitve tega problema.
ROBERT ZUPANČIČ