Reply To: DOM, fasada, talne obloge, oprema
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › DOM, fasada, talne obloge, oprema › Reply To: DOM, fasada, talne obloge, oprema
![](https://forum.duhovnost.eu/wp-content/uploads/2016/01/drevo-ž-96x96.jpg)
Ceres wrote: Vsak tele ima svoj vesele…..no moj vesele je zgrazanje nad okusom folka, ko gre za bajte in okolico. Najhuj je kombinacija velik kesa, malo okusa. Mislim, obstaja kaksna policija okolja ali kaj, kar bi folku prepovedalo okolico posiljevati s svojimi barvnimi kombinacijami fasade? Kaj se ti mora dogajati v glavi, da bajto pobarvas na rdece rumeno? Kaj hoce folk sporocit z plasticnimi grskimi stebri na balkonu? Mejo iz cipres? …
Ceres jaz pa bi dal take kot si ti na razpelo!
V tem postu mi utelešaš statično nepremično načelo, ki ne pusti napredka, razvoja in se oklepa da je vse skoz isto po starem.. Bele fasade s črnim lesom, bljak.. Svet je narejen iz mavrice in treba jo je pustiti da pride do izraza..
Tebe skupaj s to policijo pa bi zaprl na 7 podstopnjo dantejevega pekla, da se grizete med sabo, da se zgražate nad sabo med sebi enakimi in tako bi vsi drugi, ki se ukvarjajo izključno sami s sabo in kreirajo svojo mavrico življenja iz sebe za sebe, niso več ovirani z vami..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”