Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › Kristali – vprašanja o konkretni uporabi › Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi
Katyusha wrote: o teh nastavkih sem brala in mož se zadnje čase veliko ukvarja s tem, ampak so v našem trenutnem finančnem stanju nedosegljivi. zato sem mislila vodo oživet s kamni. torej jima lahko dela eliksirje s kristali.
no da vidim če sem razumela za starejšega eliksir iz kalcedona, kot kamen pa ametrin (rojen 24.03.2006 ob 14:35 v Kopru). morem pa povedat da ima težave z refluksom in jemlje terapijo za lajšanje težav. bi mu elisir iz kalcedona ublažil težave?
za mlajšega pa brazilianit ali rutilov kremen kot kamen (rojen 21.06.2009 ob 8:40). lahko tudi kot eliksir? on pa ima večinoma težave s pljuči (trenutno preboleva atipično pljučnico) in tudi z refluksom.
Katyusha wrote:
morem pa ti povedat da so se moje težave s prebavo umirile, odkars sem nehala pit eliksir iz kamene strele, citrina in ametista. zdaj pijem samo iz kamene strele (mimogrede lahko ta eliksir negativno vpliva na sinova?)
Katyusha wrote:
omenil si mi naj si dam v eliksir iz kremene strele še srebro. veš kje ga lahko dobim? ker smantram da nisi mislil da dam notri npr. verižico. ali se pa motim?
čakam še odgovor na ta vprašanja potem te kontaktiram preko maila, da vidim če imaš vse te kristalčke
pa še enkrat hvala za vso pomoč ki mi jo nudiš
lp katyusha