Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
pr nas je že od zjutraj mistično……prou zares…….sva s pesjanarjem že zjutraj pela…..magla svuda, magla oko nas…….hahaha………pa mal rosi, ga dons bolj noter žuram…..hahaha…žur mora bit….je dons prvi pomladanski dan, tk, da vsak dan lohk človek najde za praznovanje…..hahahaha……men je zgleda vsak moment praznik….hahahaha…….pa dihala sem tud……..povezano……ni blema……pa mantro sem imela čist tapravo…..hahahahaha………
Sem bila pred dnevi vesela novice, da sta frenda rodila……zdravega fantka…..ja….kolk pa lepo….te nove nedolžne dušice…….bravo……..pa, če tkole pomislim…….dojenček…..čista energija…..intuitivna……brez strahu……pol pa v določenem momentu pride do pač nekega dogodka…..in evo je že strah fizično prisoten v telesu skozi čustva….povezan v mislih z dogodkom….skonzumiran …in okol tega našega prvega skonzumiranega strahu začnemo umetniško….hahahaha….vsak zase ….vsak skozi svoje izkušnje…..razvijati …naš ……zmaterializirani ego….ne gre drugače…..evolucija zavesti……hahahaha…….in intuicija pade v pozabo….
Pa bi danes napisala o mojem dogodku, prvemu dogodku, pri katerem sem skonzumirala strah……..sej ne, da bi jest kej posebno hotela vedeti za moj prvi dogodek….hahaha….me je pa mal zanimalo…..pa sem ga doživela v eni od svojih meditacij, pa sploh nisem imela namena v meditaciji karkoli spoznavat iz otroštva……hahahaha…dogodek je enostavno uletu…..v bistvu sem samo opazovala……..samo sebe-čustva in dogodek v polni sliki……..in po meditaciji….sem razumela…..in bila globoko hvaležna……za moj uvid……
Napisala sem, da je fotrič bil kot informbirojevc zaprt mal več kot deset let…..no, ko uleti iz zapora…..se zelo hitro poroči z mojo mami …..in evo….mene……hahaha….matr so me bili veseli, davnega leta 1959…..vsaj men se zdi….hahahaha……..energija v katero sem se rodila je bila itak polna strahu……kva pa čmo……fotr se je bal sistema kot hudič križa…….pa čist je bil na koncu z živci, pa seveda so bili vse drugi krivi……..pa te stvari…..ampak…..ljubezen do mami ….pa svoboda….sta ga pa tud mal pokonc postavla…..tk, da so me bili čist veseli……..hahahaha…….Ta energija, ki je bila pri nas doma…..se je meni pač zdela čist normalna, domača, saj druge dojenček ne pozna…..hahaha…..in kot dojenček sem se počutila čist varno v domačem okolju, tako kot vsak dojenček……..
Pa sem se taprvo plazila po tleh…..hahahaha…..najprej rikverc…….hahaha…pol pa naravnost…..tako…kot vsak otrok……in pol sem shodila………hahahaha….v nedeljah ssmo odšli skoraj vedno do moje stare mame in ata na obisk…kosilo…….. nasproti hiše od stare mame je mala cerkvica z obzidjem okoli, ki je sicer kar visoko, vendar pa je na eni strani tudi dokaj nizko…..je pač mal v hrib……..bilo je poletje, se še dobro spolnim svoje oblekice, ki je bila ista, kot zavese v dnevni sobi…….hahahaha……taka bela z rumenimi pikami, vsa v volančkih …..hahahaha……mami je pač mojškra……hahaha………, stara sem bila sedemnajst mesecev…..hahaha…..fletkana……postrižena na kahlo…hahaha….pa čist preveč živa………nisem mogla bit pri miru, sem imela mevle v riti, je reku moj star ata….hahhahaha……….pa stojim pred cerkvijo z mami in atejem…..pa seveda še polno drugih ljudi……so se včasih po maši še mal pomenli……hahaha…..pa jest vsa živa…….pa se zmuznem med tastarimi……in hopla….sem že bila na obzidju……vsa vesela……čist srečna…..in tudi čisto varna…….moj občutek varnosti je bil popoln…..in seveda hodim po obzidju in maham ………mami…..ati…..juhu……in maham……..in kar naenkrat mene nekdo zgrabi, bil je foter……me čist agresivno potegne iz obzidja….in se začne dret na mene….pa še po riti sem jih dobila…..pa mami je bila čist preč……..takrat….točno v tistem trenutku……sem kot otrok prvič občutila fizično v povezavi z dogodkom – strah…………..
Sej ata ni nč narobe naredu…..ane…….ko me je zagledu tam na obzidju, kako se zviram in maham…..seveda se je ustrašu za mene….pa mami tud……in je hiter prletu, me pograbu…..postavu na tla….., ker se mu je pa oddahnilo, da se mi ni nč naredil…..se je pa pač začel dreti name…..kaj vse bi se lahko naredilo……..kako naj si otrok razloži ta strah in dretje v svoji glavi……….kako…….jaz sem si zgleda tako, da me je še cel življenje jebal in to fejst…..saj, ko sem uživala v nečem…….v čemerkoli……sem, takoj, ko sem se zalotila, da uživam….dobila slabo vest……in je bilo z užitkom konec………….tako, da od tistega trenutka dalje…..je bilo konec z mojo brezpogojno varnostjo……..začela sem graditi svoj ego, ki pa je bil, tako kot pri vseh v pogojenem stanju…….in brezpogojno….je bila samo še beseda………hahaha, ki pa sem jo spet odkrila pred štirimi leti…..res nisem vedla…..kaj naj bi pomenila…………danes jo spet živim…….brezpogojno……in razumem….
Tako lahko vidite, da dogodek, ki je bil odločilni v mojem življenju s strani začetka gradnje zmaterializiranega egota……ni nč posebnega…….vsak ima svojga……..zato živimo, to je naša karma……….
slišmo