Reply To: to in ono o partnerstvu
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › to in ono o partnerstvu › Reply To: to in ono o partnerstvu
Prvotno objavil zlati rez:…..in nobeden….ne more priterati človeka v nekaj kar, si sam ne želi, pol pa tud, če se tega ne zaveda….hahahaha……
Pozdravljeni partnerji in partnerke,
ja, en mal sem se zamislila nad tole besedo Priterati nekomu nekaj in sem prišla do zaključka, da mi je ta beseda zelo blizu besedi Vsiliti nekomu nekaj in toočno tle sem ga pa jaz, ne vem par let nazaj, čist padla na izpitu ampak čist.
Ker sem ful vsiljevala, turila drugim(družini, partnerju, prijateljem) u glavnem vedno se je nekdo našel, ki mi je jamral na tak al pa drugačen način in jaz sem ga seveda do neke mere mirno in prijazno poslušala ampak v določenem trenutku pa je v meni zavrelo, moje oči so postale še večje in moj ego se je pokazal v vsej svoji veličini. A razumete to, da sem vsiljevala ljudem kako naj živijo in seveda tisti trenutek tudi obsojala.
Govorila sem pa takele stvari:” Saj ni čudn, da maš probleme, če pa tko misliš, delaš pa drugače, pol pa še pričakuješ, butelj!” al pa tale:” Poglejm se že kakšen pa si, saj se sam v ogledalo pogledaš pa ti je jasno!” ampak tale je bla pa najhujša:” Saj ti sploh ne moreš govoriti o kaki ljubezni, če jo ne živiš, poglej svoje dogodke, saj jo ves jezen hodiš naokoli!”
Joj, in v nekem trenutku sem prebledela, se vornk zagravžala sami sebi in skesano padla na kolena in si rekla:” Ja, ti zofka pa sploh ne smeš niti pomisliti na besedo ljubezen, kaj šele govoriti ali pa živeti jo, saj v kolker dogodki kažejo sam vsiljuješ in obsojaš in govoriš kako naj drugi živijo in to še v imenu ljubezni(duhovnosti)!”
” Ja zofka, kdo pa misliš, da si ti, da bi tkle sodila?”
Dobesedno sem padla na kolena, se skesala sebi in se šla vsakemu posebaj opravičiti za moje misli, besede in dejanja, pa tud na daljavo sem se opravičevala nekaterim, ki jih nisem dobila tisti trenutek, ko sem bila na pohodu to make things right!
Moj moto takrat je bil: nič hudega zofija, vse se da popraviti!
In potem sem ponižno obmolknila, šla bolj v osamo in si rekla:” zofka, sedaj pa samo še živi to ljubezen no mather wath!”
In moram vam povedati, da je veliko mojih prijateljev odšlo, sam jaz sem pa v sebi bila vedno srečnejša in tega nikad kraja