Reply To: Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica Reply To: Klepetalnica

strelka
Participant

glas wrote:

Ja to je bila Mel gibsonova mojstrovina, če istega mislim..
Drugače pa vlada ZDA je v 50-ih stopila v stik z nezemljani (Graysi), in je naredila kupčijo z njimi, oni so njim dali nekaj napredne tehnologije, ZDA pa jim je pač dovolila, da lahko delajo kontrolirane poskuse nad človeštvom.. Človeštvo nja ne bi za ugrabitve nič vedelo, pa spomina na dogodke naj ne bi imeli.. Ampak ni bilo vedno ravno tako..
To vse pa gre samo za eno civilacijo Grays (Sivi), ki niso v stiku s Svetlobo, obstaja še vsaj 20 pozitivnih civilizacij, ki ustvarjajo žitne kroge ipd..
Graysi so odšli, ne se bat.. Todi reptili so pobegnili pred spremembami, ker te spremembe, ki nastajajo pomenijo njihovo izumrtje.. Ker niso v stiku z Virom..

V bližnji prihodnosti se bodo pripetile stvari, ko bo vsem naenkrat vidno in jasno, da napredne civilizacije obstajajo in da so naenkrat tu!
In ni nobenega straha, so vse dobre..
Negativna propaganda je spet plasirana iz ZDA preko alien/horor psihoz in programiranja človeštva.
Kar je dolgo časa služilo tudi Graysom, da so tako dolgo lahko obstali tu.

ampak to je mimo..

Točno …mel Gibson je imel tam glavno vlogo. očka z dvema otročkoma …Big smile
meni se je zdel super filmBig smile.
graysi naj bi bili …sivi.
ne vem pa od kod ..naj bi bila to negativna propaganda od ZDA?
gerysi..kar sem sama zasledila tako mimogrede ..ta civilizacija ni prav prijazna do človeške vrste …
če sploh lahko rečem človeške vrse …ker vsi so gentesko manipulirali z nami Confused. Torej vsi …po vrstiSmile
kot sem zasledila …pravih lirov …sploh ni več.Confused
tale slikca mi je fajnBig smile
http://www.magicus.info/gn/slike/gn_slike_3/r1/g2011/m03/x10065261654126080906.jpg

Kaj pa če je to vse res….TongueBig smile, ali tudi ne …

strelka2012-12-21 09:06:09

Lepo je če deliš