Reply To: Denar~energija~duhovnost

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Denar~energija~duhovnost Reply To: Denar~energija~duhovnost

ANA
Član

Karla wrote: da se moram naučiti dajati brezpogojno.

., ker moram druge “fehtat”, kar pa je meni zelo težko, kot mi je težko tudi postaviti ceno za svoje delo, ki ga sicer opravim dobro in z veseljem. Nekje tuki nekaj ne štima, nekje sem se zahakljala, pa ne vem, kje….najbrž ravno v moji glavi Embarrassed

Prvič je to, kar sem ti poudarila z rdečo. To je nujno!
Drugič pa, zakaj ti je težko “fehtat” in zakaj ti je težko postavit ceno ?
Glej, Ti točno veš, koliko si vložila v svoje delo. In toliko kolikor boš TI cenila svoje delo, tako ga bodo dojemali tudi ostali. Sej veš, kar je v tebi, se ti kaže na zunaj kot odnos okolice do tebe. Zato najprej poštimaj pri sebi, odgovori si na vprašanja … bodi samozavestna in brez slabe vesti, ker je nimaš za kaj imeti….če delaš v skladu z energijami, ki pravijo, da energijska izmenjava MORA biti, potem to sprejmi kot dejstvo in pogumno RECI ( že napačno besedo si uporabila – ne fehtaš, ampak rečeš Smile , kdor jezika špara…poznaš pregovor ) in postavi si tako ceno, da boš z njo zadovoljna…saj veš, če z čim nisi ravno zadovoljen, je pretok energije oslabljen…

Kar pogumno! Cool

Lepo je če deliš