Reply To: Bachove cvetne esence

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Bachove cvetne esence Reply To: Bachove cvetne esence

Amedea
Član

Pozdravljen, Damjan,

iz Bachshop-a zagotovo pošiljajo v Slovenijo, ker tudi sama kupujem tam.
V bistvu so že same cvetne esence shranjene v alkoholu, tako da lahko seveda uporabiš metodo kozarca brez dodajanja alkohola.
Še boljši način jemanja se meni zdi ta, da vzameš pollitrsko plastenko vode (no, dobro je, da ni klorirana, ni pa to pogoj) in vanjo nakapaš esence, pretreseš in potem to počasi srkaš čez cel dan.
Ni toliko važna količina esenc kot pa to, da jih dobiš čim večkrat, da se vsakič obnovi informacija.
Četudi bi želel pripraviti mešanico v 30ml steklenički, ti za recimo tri tedne, kolikor običajno traja steklenička, ni potrebno dodajati alkohola.
Tudi, ko boš delal recimo mešanico esenc za psa, ni potreben alkohol – zanj zna biti tudi moteč in bi zaradi tega lahko zavračal esence. Če potrebuješ navodila, na kakšne načine se lahko daje esence psom, me prosim kontaktiraj.
S kompletom pri roki boš vedno imel tiste esence, ki jih v nekem trenutku najbolj potrebuješ. In če nas Bachove cvetne esence “pokličejo”, so zagotovo en del naše poti.
Lep dan želim,
Mojca
Lepo je če deliš