Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

nekdodrug
Član

nekdodrug wrote:

Smile
no hvala za obrazložitev…
a pol ti te moje zafrkancije in emocionalne ekspresije ( a ni fajn beseda…LOL) imaš za kreganje?

Ne , ne ..nekdodrug ..to ni kreganje , sploh ne ….Smile
se mi pa brezveze zdi in ne fer …da neki hinavim pa kimam , če mi ni všeč.
Sem take sorte človk , da tih pa ne morem bit.Embarrassed.ingoriram pa tud neEmbarrassed ..če že prilepiš …
najbrž za to , da bi kdo poslušal…Smile, ane?

Imamo pač različne okuse …Smile, kot sem pa že rekla , jaz se pogovarjem o muzki , jo kritiiziram, ok tud to sprejemem, da je mogoče ne štekam tako ,kot nekdo, ki mu je njegova glasba všeč, meni pa ne…
sam to pa res ni kreganje …

še mal mojega okusa…Big smile

Gravity by John Mayer

http://www.youtube.com/watch?v=7VBex8zbDRs

John Mayer – Your Body Is A WonderLand

http://www.youtube.com/watch?v=mZbBmqKXEYo

In seveda objvim kakšn takšno pesem da bi slučajno vsaj kdo malo prisluhnil in večina je lažjih oblik tistih težjih sploh ne objavljam ali takšnih ki so še manj priljubljene takšnim ki nimajo radi nekakšnega kaosa v pesmi torej zelo hitre in razgibane tone v pesmi in da vokala sploh ne omenjam…

Seveda pa tudi objavim veliko drugih pesmi in če gledamo black metal na ostale objave je nekje povprečje 1:10 torej ena na 10 drugih….Cool

Ampak no ja res da poslušam večina težkih metal pesmi trenutno ampak zaradi preteklosti ki sem poslušal večino lažjo oblik metala in večinoma rock n roll a poznam veliko pesmi sploh tiste znane ( do nekje 2005 potem pa mi zmanjkajo naprej saj po pravici povem da ne spremljam toliko ( sproti ) teh novih bendov in še mogoče kakšen nov album sem tudi spustil in tako naprej )

Torej če gledamo da se je rock začel razvijat v 50′ letih 20. stoletja torej če vzamemo da je imel razcvet v 70 in prvi polovici 80′ torej tja do 85′ leta 20. stoletja se skoraj ne pozna če začneš kakšnega novega torej 2005 do 20012 kakšen komad ali poznastvo kakšnega novega benda izpustiš še vseeno lahko če te zanima nazaj pogledaš…

In nisi v nekakšnem pretiranem zaostanku če gledaš da rock že obstaja slabih 62 let…Approve

Lepo je če deliš