Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

Proxy
Član

Ok, ta tema je sicer fokusirana na 2012, ampak mislim da je treba imeti tukaj fokus bolj dolgoročen – in če ga imaš se pojavi kar nekaj vprašanj (no ja, vsaj v moji glavi Tongue).

Jasno je pač, da smo v edinstvenem obdobju – zavest se viša, energije se spreminjajo, podzavestni vzorci in programi se individualno in globalno sproščajo in prihajajo na dan. To se bo dogajalo zdaj še kar nekaj časa ampak očitno se vsi strinjajo da gre zadeva kar hitro.

-Vse to skupaj pomeni, da se bo mogla človeška civilizacija ornk spremenit, globalne družbene, gospodarske in politične strukture se bodo morale podreti in na novo zgraditi, ker to kar je danes prisotno vsekakor ni v skladu z višjo zavestjo. Kaj to torej pomeni? Kako se bo to dogajalo? Bomo res začasno prešli nazaj v kameno dobo ali pa se bo družba uspela restrukturirati brez večjih težav (yeah right )?

-Naslednji problem pa so ljudje. Če smo res čisto iskreni, potem je jasno, da večina ljudi ni pripravljenih na tako hitro višanje zavesti, vprašanje je sploh če je večina izmed nas tukaj pripravljenih (že za sebe bi težko rekel da sem pripravljen, kljub temu da ok, recimo da v naslednjih desetih letih se da še veliko delati na tem). Že če je 50% ljudi pripravljenih (kar nekako dvomim, pa ne podcenjujem ljudi), potem to še vedno pomeni da mora ostalih 3,5 bilijonov ljudi nekam “izginiti”…kako se bo to zgodilo…bog ve…..

-In še ena stvar, če bodo v 50ih, kaj šele v stotih letih energije res tako visoke, kdo se bo pa lahko sploh še reinkarniral na zemlji? Že zdaj prihajajo na plano sami Indigo otroci in raznih “alienov”, ki so bolj pripravljeni bo pač vedno več. Glede reinkarnacije sem sicer še najmanj na čistem kako to poteka (in bo potekalo), tako, da če mi kdo zna tole razložit bi bil kar happy Smile

No kdor mi zna na to odgovorit, mu častim pijačoBeer

Lepo je če deliš