Reply To: Kristali in minerali.

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kristali in minerali. Reply To: Kristali in minerali.

tadej pretner
Moderator

strelkus aus kamnikus wrote: Mene pa zanima, kaj tukaj pomeni biti čist , govorim v prahu?

Po mojem ni nobena kunšt – v naravi ima ta zeolit gotovo še kakšne primesi in jih je pač treba spraviti ven.
Drugač pa se mi zdi, da sem nekje prebral, da je treba ta zeolit potem še na nek način aktivirati, tako da se začnejo njegove molekule “obnašati” na želen način.

6goth6 wrote: Rada bi še nekaj povedala:sem govorila z očetom,on oseebno pozna tega človeka,pa pravi,da je to neka posebna mešanica in spet poudarja,da je edini v sloveniji,s takim proizvodom.

Stvar laufa v švici in na hrvaškem,vsi papirji so urejeni,za le te,je porabil 100.000€.
On,ki to pije dobrih 5 let,baje,ko se ureže,sploh ne čuti več bolečine in nastala rana je že 2. dan zaceljena
Če laufa v Švici in na Hrvaškem, pač navedi link, pa bomo saj videli, pri čem smo. Najprej si namreč napisala, da izkop in proizvodnja laufa v Afriki, zdaj praviš, da stvar laufa v Švici in na Hrvaškem in kot razumem, neuradno tudi v Sloveniji.
Lepo je če deliš