Reply To: Prosim za pomoč, nasvet

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za pomoč, nasvet Reply To: Prosim za pomoč, nasvet

ozelot
Participant

Ja na zrak ja. Hm.. vsako jutro ko vstanem grem najprej na zrak za ene pol ure do uro. potem pa še velikokrat tko po malem. Zdej v zimskem času mam težave ker ko se ohladim se ne segrejem niti zraven radiatorja še 10 ur ali več. Poleti mi je prevroče ker se ne potim. Leta 2008 sem se kar enga lepega dne nehal potiti poprej je pa vedno teklo z mene. Zdaj niti kapljice pa ni važno od naporov ali vročine.

528hz ja začel sem jo res zaradi popravljanja dnk poslušat (sicer kasneje smo merili te frekvence pa so bile vse prej kot 528hz) zdej jo pa poslušam ker mi tako slušalke preprečijo da bi slišal zunanje glasove. Po poškodbi neverjetno doživljam zvoke. Kot bi slišal nekje v predelu ledvic in ne v ušesih. Ko se karkoli zgodi mene kar okrog pasu zaboli in včasih zlepa ne pridem k sebi.

Preusmerjanje pozornosti mi kar gre in smatram da se kar fajn opazujem.

Moj problem je predvsem ker sem preveč zahteven do sebe in preveč samokritičen. Hočem dosežt le najvišje vrhove vse ostalo ni zame. Zakaj jee to tako nevem. To mi vsi horoskopi govorijo da sem tak… zdej moram samo sprejet da sem se odločil za tako življenje al kaj?

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem