Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) › Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
No Eros, beri Igor še vedno nadaljuje na svoj unikaten način, še vedno je na svojem egotripu in po moje ful uživa.. Mojemu prijatelju je rekel kako leto nazaj ko je knjiga še bila aktualna, da brez njega se on ne bo razsvetljil 1000 življenj.. Edino on ima formulo.. hehe
No “Lana” se je poročila in ima že dobro leto starega fantka.. (govorim o pravi osebi, ki ima vknjigi vzdevek Lana)
Ko sem takrat ko sem bral knjigo prišel do poglavja Lane mi je takoj postalo jasno, da je pil prvotni namen pisanja knjige tudi se maščevati bivši punci.. Saj kdo bi drugače se prelevil v grškega boga ljubezni, skril svoje ime nato pa nekje čist slučajno na enem delu knjige razkril vse detajle iz bivše veze seveda iz popolnega pogleda “boga”.. Pa vse njene “kikse” opisal v nulo, brez možnosti zagovarjanja druge osebe, sam sebe pa postavil v božansko popolno pozicijo..
Na fb vsake toliko časa kaj objavi, da malo širi svojo zadevo in je objavil en tekst, kjer predava o kulisah, kako ljudje radi živijo za kolisami itd, kako ne upajo iza njih itd.. Nato pa mu je ena punca napisala: Da čudno da nekdo želi ljudem predavati o kulisah in kako ne znajo živeti resnično izven njih.. In to ravno nekdo, ki je sebi nadel ime Eros, skril svojo pravo ime in identiteto, ter s te pozicije predava o tem kako ljudje ne znajo živeti izven kulis..
No vsa objava je bila potem zbrisana..
Skrivnost pa še hitro ne razkrita, če bo sploh kdaj, to še itak ni možno, saj se knjiga komaj prevaja v tuje jezike.. Ne smete pozabiti tip je delal za oglaševalsko agencijo ali nekaj takega, pozna vse prijeme prodaje in promoviranja..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”