prilagajanje na nov forum
- This topic has 4 odgovori, 3 glasovi, and was last updated 12 years, 9 months nazaj by .
Prikaz 1 prispevka (od skupno 5)
Prikaz 1 prispevka (od skupno 5)
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › prilagajanje na nov forum
tavijana wrote:
Drugače pa, jaz se še blazno lovim na temle forumu, hočem nekaj napisat, pa mi zmanjka živcev in vse zbrišem.
Smo že v ene parih temah govorili o usmerjenosti na cilj. Morda se preveč obremenjuješ s tem, da bi moral tvoj post izpasti blazno pameten, al kaj tazga. Brez veze. Forum je pač za izmenjavo mnenj in se nima smisla obremenjevati s tem, kako bo napisano izpadlo. Preprosto napišeš, kar ti roji po glavi, pa je.
Taviana, hkrati se opravičujem, ker sem zbrisal v temi peta čakra tvoj post, ki se je nanašal na modro barvo. Sem še zelen v prenašanju sporočil (to sem zdajle naredil prvič), zato pač do takšne nerodnosti pride.
Forum je mišljen kot vsaj približno ezoterično-strokoven, zato prosim, da se držite tem, oziroma da klepetate v klepetalnici ali kakni drugi primerni temi. Pred nekaj dnevi je glas preselil cca 20 postov iz tem, kamor niso sodili, drugam. Tako glas kot tudi jaz, imava dovolj idej, kaj početi s svojim časom, zato bova selila poste v primerneje teme le izjemoma Za začetek sem danes kakih 20 postov preprosto zbrisal.