prilagajanje na nov forum

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori prilagajanje na nov forum

Prikaz 1 prispevka (od skupno 5)
  • Avtor
    Prispevki
    tavijana
    Član

Drugače pa, jaz se še blazno lovim na temle forumu, hočem nekaj napisat, pa mi zmanjka živcev in vse zbrišem.

tadej pretner2009-12-30 12:46:16

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

tavijana wrote:

Drugače pa, jaz se še blazno lovim na temle forumu, hočem nekaj napisat, pa mi zmanjka živcev in vse zbrišem.

Smo že v ene parih temah govorili o usmerjenosti na cilj. Morda se preveč obremenjuješ s tem, da bi moral tvoj post izpasti blazno pameten, al kaj tazga. Brez veze. Forum je pač za izmenjavo mnenj in se nima smisla obremenjevati s tem, kako bo napisano izpadlo. Preprosto napišeš, kar ti roji po glavi, pa je.Smile

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Taviana, hkrati se opravičujem, ker sem zbrisal v temi peta čakra tvoj post, ki se je nanašal na modro barvo. Sem še zelen v prenašanju sporočil (to sem zdajle naredil prvič), zato pač do takšne nerodnosti pride.

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Forum je mišljen kot vsaj približno ezoterično-strokoven, zato prosim, da se držite tem, oziroma da klepetate v klepetalnici ali kakni drugi primerni temi. Pred nekaj dnevi je glas preselil cca 20 postov iz tem, kamor niso sodili, drugam. Tako glas kot tudi jaz, imava dovolj idej, kaj početi s svojim časom, zato bova selila poste v primerneje teme le izjemoma Za začetek sem danes kakih 20 postov preprosto zbrisal.

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Verjamem, da moderiranje ni enostavna zadeva.

Prepricana pa sem, da med moderiranje ne pase spreminjanje svojih postov za nazaj, ko ze okoliscine ali pa nadaljnja debata tako nanese.

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 5)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.