Reply To: Praznina

trans4m
Član

Tadej, hvala za tale odgovor!

mislim, da imaš povsem prav.Clap Proces prisotnosti sem v 5. tednu prekinila, ker me je metalo, ampak potem je dejansko postalo še slabše. Sploh nisem prišla na idejo, da se mi v življenju manifestirajo situacije zato, ker nisem dovolj pozorna na dihanje, ampak sem mislila, da ravno zaradi dihanja stvari še bolj sekajo ven. In ker miselno dajem tak fokus na vzorce skozi cel dan in jih tako resno jemljem, namesto da bi počela kake bolj uporabne in zabavne reči, nonstop razmišljam o teh vzorcih, ki se jih na vsak način in za vsako ceno hočem znebit (to je že moja obsesija in glavna življenjska misija), zato so postali še stokrat hujši . Bo že držalo, da kar hraniš, tisto raste. In če nekaj hočeš preveč na silo, to samo še bolj vztraja. Pa da ne govorim o vseh kupih duhovnih knjig, ki sem jih prebrala in preanalizirala in stvari skušala rešavat na tak način, pa nič ni delovalo. Boljše da bi šla na kako zabavo plesat. Samo to lahko rečem, blagor ubogim na umu!Confused Kaj bi dala, da bi lahko izklopila ta svoj analitični um, ki mi tako meša štrene. Tako močnega imam, da me še hipnotizirat niso mogli.

Lepo je če deliš