Reply To: Praznina

raco
Član

trans4m wrote:

lotila sem se procesa prisotnosti, pred tem pa sem že dve leti hodila k terapevtu na čiščenje celičnega spomina. In zdaj mi ven po tekočem traku butajo čustva od jeze, poželenja, zaljubljenosti, ljubosumnosti, zavisti, krivde, obupa, depresije, samoobsojanja in to tako intenzivna, da občasno komaj zdržim. WackoVelikokrat od sile jočem in kričim in potem je navadno bolje. Sem pa hotela zadevo potem reševati s hipnozo
Zanima pa me še, če kdo od forumašev pozna kakega terapevta, ki se ukvarja s primalno terapijo ali čim podobnim v Sloveniji ali kje v bližini. Brala sem tudi o reference point therapy in holotropnem dihanju…ima kdo kakšne izkušnje s tem?

Živjo,
2 leti si hodila na čiščenje celičnega spomina?! Mogoče je pa čas, da zamenjaš zdravilca in pristopWink. Predvidevam, da je to tista vrsta zdravljenja, ki ga dela Ger Lyons.

Vsekakor priporočam, da si daš pregledati tvoje energijsko polje, kajti vsak posameznik je zgodba zase. Tako boš bolj konkretno vedela, kje so težave. Čeprav marsikdo oglašuje svoje sposobnosti, pa so zelo zelo redki, ki so na nivoju.
Vsekakor je pa prav, da sama iščeš rešitve in delaš npr. tudi postopek praznine itd.

Kar se tiče RPT- reference point therapy…. Prvič sem bil precej pozitivno presenečen nad rezultatom. V nadaljevanju pa je bila presenečena samo še moja denarnica….v minus sevedaUnhappy.
Ta metoda ni zame nič revolucionarnega, določeni v alternativi že znani pristopi so združeni. In temu je eden dal ime in jo vzel kot svojo metodo. Saj ni slaba zadeva, ampak resni problemi zahtevajo tudi resen pristop.
Tudi o hipnozi imam svoje mnenje. Mislim, da ni primerna za marsikatere stvari.

Lepo je če deliš