Reply To: Knjige – podarim/prodam/potrebujem …

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Knjige – podarim/prodam/potrebujem … Reply To: Knjige – podarim/prodam/potrebujem …

tadej pretner
Moderator

zofija wrote: Hojla hojla,

js bi pa bla ful hvaležna za knjigi: A. Nadrah, Živite v ljubezni (avtorja ne poznam, mi je pa naslov všeč in vem, da bom kaj dobrega notri našla) in od istega avtorja Kristus živi! Juhuhu.

Pol bi pa še Čebelarski terminološki slovar ( hodila na Biotehniško fakulteto, smer agronom, po domače povedano, sem hotla bit kmet z diplomo, pa mi ta knjiga manjka).

Hvala hvala, pa če so še na razpolago, bi ti bla ful hvaležna, če jih s seboj ta vikend v šola prineseš.

Knjige ti prinesem v soboto v šolo. Anton Nadrah je pater v Opatiji Stična – beli menih torej. Glede na to, da sem mal blesav, sem mu enkrat poslal mail, če ga lahko obiščem z namenom, da se pogovarjava o religiji. Najprej me je hotel za tak pogovor preusmeriti na nekoga drugega, a sem vztrajal da hočem k njemu in enga lepga dne sem ga obiskal v Opatiji Stična. Mal sva klepetala, o vsem živem, tudi o skromnosti, ki je bila vodilo Jezusa, na drugi strani blišču Vatikana, cerkvenih gozdovih …, na koncu pa mi je dal štiri svoje knjige, ki jih nisem nikoli prebral in prav je, da pridejo v roke koga, ki jih bo. Sicer pa je možakar napisal ful enih knjig. Se ne spomnim več točno, a se mi zdi, da vsaj 30. Je velika avtoriteta na svojem področju.
tadej pretner2010-03-11 20:18:15

Lepo je če deliš