Reply To: Iz zlaganosti v smeri resnice
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Iz zlaganosti v smeri resnice › Reply To: Iz zlaganosti v smeri resnice
Na začetku se mi je zdelo, da bo to spet nek dokumentarec, tipa jaz sem proti vsem, jaz bom razkrinkal vse..
Ampak moram reči, da se je ZANIMIVO pozitivno odvil..
Vglavnem to je življensko delo človeka, ki je v Ameriki med drugim odkril in razkril mnogo afer..
Sedaj pa deluje bolj kot opazovalec in analitik naše družbe.. (ki je že mnogo vnaprej videl današnjo situacijo) Video je odposlan z namenom poiskati 100-to opico..
ODLIČEN neduhoven dokumentarec z obiljem resničnih podatkov in nasveti zdrave človeške pameti..
http://www.youtube.com/watch?v=sewj2INnnOA&feature=em-share_video_user
Tu pa še bolj uradni opis:
Dokumentarec po odkritjih Michaela Rupperta, precej nevsakdanjega Američana. Nekdanji losangeleški policist, ki se je prelevil v samostojnega novinarja, je v svojem glasilu “From the wilderness” napovedal sedanjo finančno krizo in to v času, ko so vsi finančni analitiki to še vedno zanikali. Režiser Chris Smith v tem filmu prikaže zgodbo človeka, ki je kot priča korupcije na najvišjih ravneh oblasti postal eden glavnih protagonistov v boju za družbene spremembe.
glas2012-10-17 00:52:19
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”