Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Iluminati – Reptili – NWO Reply To: Iluminati – Reptili – NWO

ana11
Član

wumni wrote:

Ali je res zemlja votla? http://www.youtube.com/watch?v=M6r2RHBfsa8 – na 44 minuti pogledaš kratki film o teoriji votle zemlje

jaz te stvari o iluminatih, o votli zemlji itd zelo rada preberem in pogledam, ampak čutim, da moj um tega očitno še ni spodoben dojeti kot resničnega.
Ampak ko sem gledala film o votli zemlji, se na 47:47 pojavi točno takšna podoba, kot sem jo enkrat videla v meditaciji po karmični diagnostiki, kjer so mi neka bitja prikazovala natančno takšno podobo Zemlje. Tudi vrtelo se je na isti način in tudi tam so mi razložili, da na istem prostoru hkrati obstaja več svetov in ker so na različnih vibracijah, se ne motijo med sabo. Takrat na meditaciji je bila tako fantastična izkušnja, da mi je bilo čisto vseeno, ali je resnično ali pa samo plod moje domišljije. Je pa šokantno, da se podoba na filmu popolnoma ujema s podobo iz meditacije, čeprav sem ta film danes prvič videla.
Lepo je če deliš