Reply To: Anastasija

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Anastasija Reply To: Anastasija

ozelot
Participant

Robert Zupančič wrote:
Zaenkrat ne bom še komentiral, ker se nisem poglobil v zadevo, amapk kot sem “vrgel oko”, mi deluje kot še ena “new age” zgodba o nastanku sveta in poskus razlage delovanja le-tega, kot je na primer “opus” na temo Raeljancev, njihov poskus razlage “pravega” pomena Biblije itd. Meni nekako ne deluje “to to”, ampak kot rečeno, se bom še malo bolj poglobil v zadevo in napisal kaj več. Med tem pa te prosim, da prilepiš kakšen link, kje bi se dalo o njej prebrati ali videti še kaj več…

Ma najbolje da prebereš. Jest ti lahko samo popačim vse skupaj. Zanimivo pri meni je bilo to da sem najprej bral 8. knjigo potem 10. oziroma nekateri ji pravijo 9.. Potem sem šel nižje. Danes sem začel prvo. Nikakor pa nima veze z nikakršnim sektaštvom ali religijo ali kaj podobnega. Gre so le o sodelovanju z naravo in izboljšanjem splošne kvalitete življenja.

Tu je slovensska stran ki je osnovana po tem: http://www.soustvarjanje.si/news.php če jo fajn pregledaš najdeš kaj zanimivega. So pa na youtube filmčki in pa uradna stran pisatelja vmegre.com

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem