Delo z nihalom

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Delo z nihalom

Prikaz 1 prispevka (od skupno 78)
  • Avtor
    Prispevki
    rozi
    Član

Pred leti sem kupila nihalo IZIS.

Moj bioenergetik mi je odsvetoval delo z njim, saj z njim ne znam ravnati in bi si s tem delala škodo. Črpal naj bi mojo energijo in jaz, da nimam dovolj biopotenciala za delo z njim. Prijel ga je v roko,da ga je nevtraliziral.

Ker pa me raziskovanje in delo z nihalom zanima, vas prosim za vaša stališča.

Zame res ni nobenega upanja, res nisem sposobna delati z nihalom (izis ali svetlobnim) ?

Lp

rozi
    Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

rozi wrote:

Pred leti sem kupila nihalo IZIS.

Zakaj si ne omisliš kakšno prijaznejše nihalo – recimo kristalno? Pravzaprav niti z izisom ni kaj dosti narobe, čeprav je res, da gre za potencialno nevarno nihalo. Oblika izis namreč sodi v egipčansko simboliko, o kateri ne vemo nič. To je speči simbol, ki pa se lahko prebudi, če se vanj zadosti poglobiš. Ne nakladam – moj znanec se zelo zanima za Egipt in po originalnih merah si je naredil jet – tudi egipčansko nihalo tradicionalne simbolike. Simboliko jeta je nekako prebudil, začel slišati čudne glasove ipd. in nazadnje je moral na remont k psihiatru.

rozi wrote:

Moj bioenergetik mi je odsvetoval delo z njim, saj z njim ne znam ravnati in bi si s tem delala škodo. Črpal naj bi mojo energijo in jaz, da nimam dovolj biopotenciala za delo z njim. Prijel ga je v roko,da ga je nevtraliziral.

Ker pa me raziskovanje in delo z nihalom zanima, vas prosim za vaša stališča.

Zame res ni nobenega upanja, res nisem sposobna delati z nihalom (izis ali svetlobnim) ?

Lp

rozi

Seveda se s tvojim bioenergetikom niti slučajno ne strinjam. Če pravilno delaš z nihalom, moraš biti itak v stanju praznine, takrat pa ti je energija precej bolj dostopna kot sicer. To, da nas v začetku delo z nihalom utruja, gre pripisati dvem stvarem:
    – ali ne delamo iz praznine in nas utruja koncentracija
    – ali pa delamo iz praznine, a tega nismo navajeni, praznini pa se upira naš ego ki nam zato pošilja signale utrujenosti in neprijetnega počutja

Ne razmišljaj, da česa ne moreš. Delo z nihalom je tvoj povsem realen cilj, cilj, ki ustreza tvojim potencialom. Uresniči ga.

Lepo je če deliš
    rozi
    Član

Torej je najbolje, da si nabavim novo nihalo, morda svetobno nihalo ?

Tega Izisa naj zakopljem v zemljo ? Kako naj vem, da si nisem nardila že kaj škode ?

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

rozi wrote: Torej je najbolje, da si nabavim novo nihalo, morda svetobno nihalo ?

Odločiti se boš morala sama. Svetlobno nihalo je precej drago.

rozi wrote:

Tega Izisa naj zakopljem v zemljo ? Kako naj vem, da si nisem nardila že kaj škode ?

Spravi ga. Čez 7 let vse prav prideč. Predvidevam, da o njegovi simboliki premalo veš, da bi ti lahko škodil (a opaziš nenavadno analogijo? – več veš, več možnosti, da se ti strgaWink)

Lepo je če deliš
    Addict
    Participant

Pozdravljen!
    Torej bo nihalo iz kamene strele primerno za začetnika?

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

Matr sem moral prav pogledat slikco kakšen je Izis nihalo…

In kaj ugotovim…tekega sem kupil že več kot 10. let nazaj…me je najbolj pritegnil…Res pa je da ga nisem velik uporabljal, ampak za tistih par zadevic se mi zdi da se je kar dobro odrezal…So pa bili mal čudni kao odgovori, če se je um preveč vpletal…Wink

Skratka za moje pojme sploh ni važno kakšen je nihalo, lahko je tud kakšen prstan na vrvici…tralala…važna je fokusiranost in stanje pozornosti…da bi pa imel kakšni simboli prste vmes…mogoče, se ne spomnim, da bi pri meni igral kakšno vlogo v povezavi z nihalom…simboli imajo svoje področje delovanja večinoma na astralu…pravilna pozornost in simbole se dobesedno pregazi…LOL
    Lepo je če deliš
    Shiva
    Član

Moram priznat, da sem nad učinkovitostjo nihala malce skeptičen. Ali stvar res deluje!? Kako bi lahko to stestiral.

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 78)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.