Ubiti komarja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ubiti komarja

Prikaz 1 prispevka (od skupno 13)
  • Avtor
    Prispevki
    ozelot
    Participant

Sej vem da se vprašanje lahko zdi izredno butasto ali pa smešno ampak jest se že dalj časa ubadam z njim.

Torej kako naj ubijem komarja v sobi ali na sebi brez da bom imel slabo vest?

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

strelka
    Participant

Mogoče tako da daš v sobo sivko-trava roža …to jih saj malo odganja…Big smile.

Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

strelka wrote: Mogoče tako da daš v sobo sivko-trava roža …to jih saj malo odganja…Big smile.

Ja malo res. Ampak jest hočem nekako ugotoviti ali obstaja možnost eliminacije brez da te to duhovno vleče nazaj? Za moje znanje ubijanje ni rešitev. Miru pa tudi ni. Če ga dosežem v sobi me žrejo zunaj. Kako bi človek dosegel sporazum o nenapadanju me zanima.

Lepo je če deliš

glas
    Participant

ozelot wrote:

Mogoče tako da daš v sobo sivko-trava roža …to jih saj malo odganja…Big smile.

Ja malo res. Ampak jest hočem nekako ugotoviti ali obstaja možnost eliminacije brez da te to duhovno vleče nazaj? Za moje znanje ubijanje ni rešitev. Miru pa tudi ni. Če ga dosežem v sobi me žrejo zunaj. Kako bi človek dosegel sporazum o nenapadanju me zanima.

sporazum se da baje doseči, če greš v meditacijo in se povežeš z skupno dušo komarjev (nekatere živalske skupine imajo skupno dušo..), in tam se povežeš s to dušo in se “zmeniš” da te ne hodijo njena bitja več pikat..
    Ogorevec je to počel; jaz sem dolgo nazaj nekaj poskušal v tej smeri; delni uspeh, morda za krajši čas..
    poizkusi.. Wink

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

tadej pretner
    Moderator

ozelot wrote: Sej vem da se vprašanje lahko zdi izredno butasto ali pa smešno ampak jest se že dalj časa ubadam z njim.

Torej kako naj ubijem komarja v sobi ali na sebi brez da bom imel slabo vest?

glas wrote: sporazum se da baje doseči, če greš v meditacijo in se povežeš z skupno dušo komarjev

Stari, če ti ne bo šlo tole povezovanje s skupno dušo, pa pač frderbaj tiste, ki bodo najbolj moteči. Če te bo pekla vest, pa pomagata prjatu + kišta piva. Preverjeno!Wink
    Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

še alko da začnem pit zarad parih mescov v letu ko pikajo komarji hehe..

..nekaj sem bral v eni od knjig Diane Cooper da se s poljskimi škodljivci da neki dogovarjat. Smile

Lepo je če deliš

glas
    Participant

Letos je drugače ful enih živalc, miši itak toliko, da kar iz trave v zrak skačejo.. pa mrčesa tudi.. in teh enih takih muh, ki pikajo isto kot komarji.. Stern Smile
    Tako da sedaj kljub temu, da ne živim predelu kjer so komarji, me občasno te muhe lovijo in grickajo..
    Ampak se držim, še nisem na kišto prešaltal.. Smile

Ja drugače sem se jaz včasih ukvarjal z isto dilemo kot ti Ozelot, pa ko se boš z njo ukvarjal tako dolgo kot sem se jaz, boš spoznal vse možne plati.. Wink
    Ker to je dilema tega tipa, da se je ne da razrešiti, ampak taki tip dileme samo je.. Potem pa lahko sam sebe opazuješ ko deluješ iz ene skrajnosti, nato pa še iz druge, itd..
    pa še kje vmes Big smile

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Prikaz 1 prispevka (od skupno 13)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.