Knjige – podarim/prodam/potrebujem …
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Knjige – podarim/prodam/potrebujem …
- This topic has 116 odgovorov, 28 glasov, and was last updated 13 years, 1 months nazaj by janko.
-
AvtorPrispevki
-
10. 3. 2010 ob 7:42 #1623tadej pretnerModerator
Tamle v temi o kristalih sem videl, da Avatar ponuja zainteresiranim eno skripto o kristalih. Zato odpiram temo, v kateri lahko ponudimo zainteresiranim knjige, ki jih ne potrebujemo več (prodam, podarim) oziroma povprašujemo po knjigah, ki nas zanimajo. Sam imam cel kup knjig viška, ki jih podarim na način, ki mi ne naredi stroškov. Del spiska* teh knjig prilimam gor še danes (jih je res veliko).
lalala
10. 3. 2010 ob 9:27 #1626tadej pretnerModeratorPrvi del spiska knjig, ki jih podarim:
-Kurt Vonnegut:Jetniški tič
-Joseph Murphy: Kako (do)biti ono što želite
-Levi: Blagovest človeštvu za vodnarjebo dobo
-Maya Angelou:Nove poti
-Lou Paget: Popoln ljubimec
-Dušan Doblanovič: Hoja po žerjavici
-James Redfield: Celestinska prerokba
-Anton Komat: Nespametni bodo žejni
-Uroš Blažko: Pot v večno poletje (motoristični potopis)
-Zhuang Zhi: Klaik Dežele južne rože
-Več avtorjev: Biološki sistemi
-E.M. Rmarque: Na zahodu nič novega
-Edgar Cayce: O sanjah, meditaciji, barvah, kamnih
-Ivica&Braco: Buđenje
-Rade Sibila: Maharishijeva transcendentalna meditacija
-Lobsang Rampa: Tetje oko
-Univerzalno življenje: Spoznaj se in se zdravi sam z močjo duha
-Hudičev slovarček
-Mende Nazer: Sužnja
-Zdenka A.: Astrološki slovar
-Naca jJermanj: Numerologija10. 3. 2010 ob 10:14 #1627zlati rezČlanTadej, bravo…….jest se grebem za naslednje knjige….hahahaha….greb…greb….greb….
1.Kurt Vonnegut – Jetniski tič, pisatelja sicer poznam, ampka mi je tole cist neznano…
2.Levi Blagovest – clovestvu za vodnarjevo dobo
3.Lou Paget – popolni ljubimec……..hahaha….tuki me pa zanima…kere tehnike si studiru….hahahaha….Se mi zdi, da imate solo ta vikend, pa bi blo kul, ce jih prneses s seboj…..jest bom pa ze kaksno frendico najdla….hahaha, da jih dvigne…..
Kva nej recem, hvala…..pa, k se srecava…..pac greva…na pijaco….o.k….lohk tud kej pojest…..10. 3. 2010 ob 10:22 #1628ANAČlan-Več avtorjev: Biološki sistemi
-Edgar Cayce: O sanjah, meditaciji, barvah, kamnih
-Rade Sibila: Maharishijeva transcendentalna meditacija
-Lobsang Rampa: Tetje oko
-Univerzalno življenje: Spoznaj se in se
zdravi sam z močjo duhaKako pa to misliš izvest? Boš lahko pošiljal po pošti ali se dobiva ko boš spet v Ljubljani?
Uuuu super, knjigiceeeee
lp,
10. 3. 2010 ob 10:23 #1629tadej pretnerModeratorzlati rez wrote: Tadej, bravo…….jest se grebem za naslednje knjige….hahahaha….greb…greb….greb….
1.Kurt Vonnegut – Jetniski tič, pisatelja sicer poznam, ampka mi je tole cist neznano…
2.Levi Blagovest – clovestvu za vodnarjevo dobo
3.Lou Paget – popolni ljubimec……..hahaha….tuki me pa zanima…kere tehnike si studiru….hahahaha….Dobiš. Se bojim, da je Popolni ljubimec roman – res ne vem, saj je nisem niti odprl. Nekoč sem jo dobil v tiskarni, ko so jo ravno natisnili.
zlati rez wrote:
Se mi zdi, da imate solo ta vikend, pa bi blo kul, ce jih prneses s seboj…..jest bom pa ze kaksno frendico najdla….hahaha, da jih dvigne…..Ja zdej s’ me pa mal zmedla. Sem bil prepričan, da vem kdo si in če je tako, ta vikend predavam tvoji hčeri. A je torej izpadlo, da ne vem kdo si?
zlati rez wrote:
Kva nej recem, hvala…..pa, k se srecava…..pac greva…na pijaco….o.k….lohk tud kej pojest…..Pojest? A maš v mislih tripe?
10. 3. 2010 ob 10:33 #1630zlati rezČlanhahahahaha…..bil je tako prikupno zmeden….hahahaha…….valjda hcerki…..sam je pa tamala tud moja ta boljs frendica…..tk, da…..
Zdej, ce je Poplni ljubimec roman, tud oredu…hahahaha….mogoce bo padla vseeno kaksna tehnika…pa iz romana……you never know….hahahah
Kar se pa tice tripov….tud lohk….hahahaha, ….zna bit zanimiv…….hahahaha……10. 3. 2010 ob 11:02 #1633AVATARČlan -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.