Reply To: Kaj sanjate

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Kaj sanjate Reply To: Kaj sanjate

strelka
Participant

Meni se je pa zadnič sanjalo o dveh golobih Big smile

no ,če ne kar štirih ..bile so pa zelo nejasne sanje, pomeni so se prepletali obrazi in golobi ..tako, da se če sedaj pomislim zdijo bistvo prav dva golobčka in to belaBig smile.
Še dan ali dva prej …pa se mi je sanjalo kot da sem v drugem filmu …( npr. slika je bila taka, kot če bi gledal Tv ..pa ni prav čista slika je malo snega ..ampak Tv je pa v Barvah)
bIla zanimiva zgodba pri kateri je sodeloval daljni sorodnik , ki je že pokojni…
K njim sem se pripeljala z vlakom. Ko sem prišla v njihovo hišo me je sprejela njegova živa hči in vnukinja …pokojnik je bila ravno tako zraven ..ampak onedve ga nista videle. Videla sem ga samo jaz.
Vprašala me je kje mislim spati ..jaz sem pa rekla da ni problema zame ..bom pa na tleh.Smile.
Ona se strinja …njena hči -vnukinja ne reče nič ampak izgine nekam.
Potem me je ta sorodnik-pokojni odpeljal ..k nekomu ogromnemu človeku..velik močan oblečen tako npr. kot so bili pra ljudje ..no ja ne ravno tako podobno. Bil je zelo agresiven živel je nad nekem prepadu …
Sorodnik mi ga je opisal tako …kot da imamo vsi skupaj nekaj s tem človekom ..in da je ta velikan ubil že ogromno ljudi …in kaj bom jaz naredila.
Jaz brez obotavljanja, da to treba rešit..in tega pra človeka butnem v prepad.ShockedEmbarrassed
No ni bilo ravno tako …bilo je veliko dvoma v sanjah, ne mojega ampak od pokojnega sorodnika …
Če bom kar tako ..pa če bom res …
skratka ..ko se je to zgodilo …je pokojnik rekel končano je …in izginil.
Jaz pa se odpravim po neki kamniti gozdni potki ..iskat bezegBig smile. Pod nujno sem morala po bezeg. Hodila sem po znani poti , ki jo tudi v resnici poznam ..pa vendar ..pot je bila čista …ampak okoli je pa bilo tako zaraščeno ..da me je vse skupaj čudilo…
Takrat pa pogledam v hrib …kjer je rastlo eno veliko in močno drevo …ampak okoli je bilo polno lubja ..vseepovsod po tistem hribu.
Takrat kot z jasnega pride po tistem hribu hči .( od pokojnega sorodnika) in začen odstarnjevati tisto lubje ..pod njim pa se prikaže lepo zelena jasa…
No potem sem se pa zbudila…Big smile

strelka2012-08-19 21:27:40

Lepo je če deliš