Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

robi wrote: Zakaj si jezna na svojo moško naravo?

Sicer pa sem ti ful hvaležen za tvoje čudovite Nebuloze, ker odpirajo nam, trdim moškim

žensko naravo, ki jo znamo tako čudovito teptat.

Hvala, bodi dobro

Hvala za tvojo hvaleznost., mi je postal kar mal toplo pr srcku…..hvala, drgac pa…..hahahaha….Robi….jest res nisem jezna na svojo mosko naravo…ne vem zakaj bi bila, hja bila sem jezna skor pet desetletij… zdaj pa moj moski aktivni princip prou lepo upravlja z mojim zenskim pasivnim principom., ki ustvarja…hahaha…..odkar sta v harminiji….in oba lepo sprejeta in priznana….hahahaha…sta tud lepo negovana….
Sam ….mogoce se zavedas, da imamo vsi, ne glede na to, ali smo zenske ali moski oba principa v sebi…jang-moski aktivni pozitivni princip, ki ga predstavlja sonce…in jin- zenski pasivni nezni intuitivni negativni princip, ki ga predstavlja luna. Moski princip deluje ali se tudi enaci z levim delom nasih mozganov ali z racionalnim delom mozganov, zenski princip pa predstavlja desna stran mozganov ali iracionalni del, pri telesu je ravno obratno….in kuker tud znanstveniki pravjo delujemo nekako z deset procentov nasih mozganskih zmoznosti, men se zdi kar visok procent…hahahaha…..moski princip je tekmovalen, primerjalen…..aktivni…..zenski princip pa je pasivni…sprejemanje…nezni…..in je lasten tako moskim, kot zenskam……ko sta oba v harmoniji…..lahko clovek zivi zadovoljno….srecno….z ljubeznijo…v harmoniji s sabo in okolico….pol je pa vseeno
al je to moski ali zenska………ker pa ze stoletja zivimo vec al manj vsi samo z razvijanjem moskega principa (kao zgodovinsko receno – patriarhat)…tekmovanje….primerjanje….in je zenski princip priznan samo kao to je v domeni zensk….kva pa naj bi zdej to blo, kar je v domeni zensk, pa tud zenske vec ne vemo……generacijsko smo ubijal in teptal ta nas intuitivni del sebe….recimo v mracnem srednjem veku smo pobili vec miljonov zensk-kao carovnic…..ker so naprimer…zivele same…..bile…vdove….in so delale naprimer z zelisci….pomagale ljudem……bile socutne, ampak niso pa bile pod mosko kontrolo……..ne…te zenske so bile pac strah in trepet moskim, zato jih je bilo zgleda treba pobit…..ta princip….ta zenski intuitivni princip je bil skozi dolgo zgodovino poteptan…v vseh nas…ne samo v zenskah…..in dokler kdorkoli misli, da je zenski princip samo nekaj, kar je v domeni zensk…….se bridko moti…in ga njegov pogojeni um….ali pa zmaterializiran ego fajn vlece za nos….ampak….nc hudga……prisli smo v evolucijsko obdobje, ki mu eni pravijo Kali yuga, obmocje teme…res….smo v obmocju teme z naso zavestjo……zato se pa trudimo siriti zavest in, ce clovek noce sam sebi priznati…., da sta v njemu obe polarnosti…ne glede…na njegov spol…..pol avtomaticno zivi pac samo s svojim moskim principom in, ce kaksna zenska misli kolk je pa ona zenska, ker se rada cmera, pa pol dobi kar je izsilila z jokom, je to samo manipulacija in nima vzrocne zveze s kaksnim neznim zenskim intuitivnim principom……., ce pa clovek zivi samo z eno polarno energijo……pa seveda zlahka pregori….pa ni zadovoljen…..pa mal zboleva…..pa take stvari…..sej se vidi v svetu kolk smo srecen s svojim moskim principom….strah….vojne….skoz primerjanje….kdo je zdej boljs… pohlep po denarju…..po moci…..tam, kjer je strah…tam ni ljubezni……
Tko, da Robi nimate sami vi moske trde narave…..ne….cisti zajeb…..tudi zenske……eni in drugi in to ze dolga stoletja…..le, da smo zdaj prisli v cas, ko moski in zenske spoznavamo, da je nekaj narobe….z naso trdo tekmovalno naravo…..in, da se moramo oboji potruditi, da spravimo v harmonijo obadva principa, ker…po domace povedano…..le tako…..se lahko sploh zacnemo pogovarjat o sirjenju zavesti……drgac sirimo samo nas zmaterializiran ego…….hahahaha….pa res ne vem do kam naj ga se kdo siri….pa zakva….

slismoHeart

Lepo je če deliš