Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Sej sama ne vem, zakva pa glih dons vse te srcke popam…..pa evo…kva dogaja pr men…..sej se spolnite, k sem par postov nazaj napisala, da je po starovedski indijski astrologiji …moj planet…Venera…prot njej sem se borila skoraj pol soletja……..a neću vise……pa se spolnite, da sem iskala kamen CELESTIN…, to je pac kamen, ki je energijsko povezan s planetom venera…hja tako jest to stekam, in, ce men moja razlaga dela…, pol je za mene da best…energijsko…frekvencno…hahaha….tako kot gong Venera….frekvencno…..
No, evo…pa mi trobi pred eno dobro uro kombi pred bajto…..grem gledat…in se mi usta kar avtomaticno raprejo…….ziher sem bla videt nadsrecna, saj, ko me je tipo iz kombija zagledu je reku…””””Ja, gospa, se jest sem srecen, k vas gledam…koko ste veseli zarad paketa…””””
Hja, kva nom bla….hahahaha….sej sem vedla, da je notri Celestin….ki, mi ga je frendica namenila….po svoji izbiri…..kamen pac prihaja od dalec ….od meni res ljube dezele….
Evo….hiter odpiram paket….hja, hvala, hvala, se ostale specialitete drzave, ki jih seveda obozujem….hvala, hvala…..no, pa odprem jest moj zapakiran kamen…..pravzaprav sta bila dva….eden je se za mojo hcero….k je pa tud Venera njen planet…..
Vaaauuuuuu…..sej se nikol v zivljenju nisem vidla tolk lepga kamna……pa tolk velikega…..kaksna lepota……..sta si po barvi in seveda po obliki mal razlicna…..tk, da jest prva izbiram…in evo….moj je mal bolj globje modre barva……..tamala je pa dobila mal bolj pastelne barve….kaksna neverjetna lepota…..drzim oba v roki….sicer komaj, ker sta prou zajetna….sedim na soncu…..in samo cutim….samo sem….jaz sem kamen ….in kamen je jaz….probajte kdaj tako meditacijo….sedite na soncu….imate v roki svoj najljubsi kamen …..nc mislit…..sam cutit…..dihat…..cutit…..in v meni….se je pocasi zacelo dogajati…..pocasi se zacne zbujati energija….v telesu….prou pocasi…..sonce greje…nc mislit…..dihat…..bit povezan s kamnom……in energijo kamna zacnete pocasi cutiti v sebi…..v telesu….okoli telesa……hmmmm…tale enrgija je za mene mal nova…hmmmm…sej kuker, da jo poznam….ampak…..nisem cist prepricana……vaaaauuuuuu…..
Sej….proti veceru, ko prihaja na nebo Venera kakor zvezda vecernica…..sej….takrat…bom naredila svoj samanski obred……z novim kamnom….da se spozna se z ostalimi….ker, zdej smo kompe….., pa pr takmu obredu zmeri zazgem mal zajbla…..hahaha…..pa en tak les imam od kvapavem kje…pa ga tud mal zazgem……tako prijetno disi……pa seveda ukurblam svoj gong…..ja moj Kunda, tako mu je ime…tale moj Kunda …res pase zraven ……..to pa je trance……nadtrance…..hahaha…..moj pesjaner…hahaha…pa vedno tuliiiii…..pr takmu obredu….posebno…ce se mal na skoljko piham….pol pa tulva….k zmesana…..sva cist uglasena…..tk, da dons….se bo….pr men dogajal…….zgleda, da se je zacel ze zjutraj…….hahahaha
slismo