Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

tadej pretner wrote:

..evo in zdej Tadej, dej povej mi….kva ti misles a bi tam na zbornici mislili, da sem pac mal nora, sej, ce to mislejo, me cist nc ne mot, hahaha to mi je normalno….hahaha….pol pa tud, ce za cakre pa za vse cist prov povem…hahahahaha….najbolj da si dam res ime spremenit v norc na kvadrat….hahahahaha

slosmoWink

Seveda bi mislili, da si nora, ti bi pa potem verjetno trobezljala, da gre za etiketo, ki ti jo je nalepil njihov ego in da imajo z egom pač težaveLOLCensored
LOL

Hahahaha…..bo treba it probat, bi blo prov zabavno, bom mogla kaksnega sponzorja dobit, to je zdej moda…..marbit kaksen filmski producent…hahaha….kar pa se tice mojga trobezljanja….hahaha….bi pa verjetno dobil mesto v nebulozah, ker so itak moje nebuloze….hahaha ma vsak svoje..pa obcasno itak vsi neki statiramo…..hmmm….pa ziher nebi modrovala o etiki, ker to preprosto zivim …o etiki ne modrujem…….hja njihov ego mi pa tud ni problema sprejet…hahaha….ce sem svojga……pol lohk s celim humorjem vsacga…..hahaha…..je prov zabavno…..se mi se sanjal ni, da je lohk s temi egoti tok zabavno….hahahaha…LOLLOLLOL

Lepo je če deliš