Reply To: zakon privlačnosti
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › zakon privlačnosti › Reply To: zakon privlačnosti
Ne, dovolj je le ena tehnika, če jo… udejanjaš! To pa je področje, kjer večina počepne. Eno je filozofirati, drugo pa kaj narediti. Tukaj sva hitro na področju “loto jamranja”: Bog, daj mi zadetek na loteriji. Ja, pa si kupil vsaj srečko? Vidiš…
Sicer pa velja, da je potrebno med seboj prekrivati več metod in tehnik, saj univerzalnega “svetega grala” ne obstaja, pa tudi ni namen, da bi obstajala samo ena “vrhunska”, ultimativna, univerzalna tehnika. Tudi, če se hočeš pripeljati do nekega zakotnega mesta X v ZDA, ne boš tja prišel samo z letalom, pač pa boš potem še kombiniral dodatna prevozna sredstva, dokler ne boš naposled prispel na cilj.
Tudi sam sem se v preteklosti ujel v razmišljanje, da je dovolj slediti le eni metodi oz. tehniki, potem pa sem z dodatnim znanjem in širjenjem obzorja ugotovil, da temu pač ni tako. In največji preboj sem dosegel v trenutku, ko sem dojel, da mora človek v prvi vrsti delati tudi sam na sebi, ne samo čakati, da bo nekdo nekaj storil namesto njega. Tukaj je bilo podanih že nekaj izjemnih tehnik (od Tadejeveda procesa prisotnosti do EFT, Sedone itd.), vendar pa ti to ne pomaga čisto nič, dokler samo bereš oz. teoretiziraš, narediš pa nič.