Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic › Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic
Kdo se ne spozna na metal ali bi ga rad začel poslušat probajte tako. Najdite si takšne stvari na youtubu… Napišit tisto zvrst ki hočete poslušat in potem zraven top 10 songs in potem dobite nekako tako…
To je za heavy metal in to niso pesmi ampak bendi
http://www.youtube.com/watch?v=weuDiIL_Z_M&feature=g-vrec
Tudi bende lahko vidite in slišite ampak lažje vam bo pesmi to je bolj za nas ki se na to bolje spoznamo in te še zanima za kakšen novi bend ki še ti zanj ne veš…
Drugače pa strelko ali Roberta ali mene vprašajte za nasvet, ampak jaz sem bol za trde zvoke tako da če hočete začet raje strelko vprašajte saj ona ne išče samih takšnih pesmi ko so malenkost bolj na hard začnite poslušat postopoma in tako jih boste razumeli plus tega metal ni hit tako da bi lahko rekel vsak teden je teden neke nove manije ki jo ljudje veliko poslušajo kako se temu že reče v popu top hit ali hot hit ne morem se zdaj tega spomnit saj vsak teden je druga glasba na vrhu lestvice ne. Pri metalu je drugače tu je tako poslušaš ali ne poslušaš druge možnosti ni ali ti je pesem všeč ali ni to pa samo ti veš to pa mi ne moremo posamezniku predlagat saj ima vsak svoj okus mi vam lahko namignemo in še kaj razložimo če hočete vse drugo je pa od vas odvisno…
nekdodrug2012-07-10 00:12:16