Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

nekdodrug
Član

Strelka lahko bi celo večnost pisal če bi hotel bit natančen tako da ostane tudi pri tem svojem… Vem kako je z tem plus tega tisti incident no ja veliko jih kliče marsi kaj ampak no ja eni pač ne prenesejo tega in se jim strga in potem nastane tako kot je zabod varnostnika…

Nevem res da black metal zelo zelo malo ljudi ga posluša proti drugim zvrstem in se čisto strinjam pač ga ne prenesejo jaz sem ga poskušal predstavit v čim bolj lepšem izgledu ampak mi ni uspelo tako pač je ne obtužujem tebe ampak sebe saj bi se lahko bolje potrudil in z temi silami pač se je ne ubadam saj ne vrjamem v nadnaravnost v hudiča tudi ne da obstaja tko da je tudi v tem malenksot problema in zato mi je to vse kaj govorijo in kličejo kot en sam hec nič drugega pač tako to jaz dojemam ampak sem opazil tukaj da ni tako sploh pri tebi, saj te black metal spravi ob živce in se s tabo čisto strinjam da ga ne preneseš saj je včasih tudi meni malenkost čuden ampak to je potem druga zgodba in se tisto kaj je čudno če se le da izognem…

nekdodrug2012-07-08 18:36:46

Lepo je če deliš