Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic › Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic
strelka wrote:
..ne vem čemu je bila tale tema odprta ..ker jo nisem jaz
odprla …Samo mi je pa všeč tema zato, ker saj večina ne teži kaj se
lahko dela in kaj ne .., kaj je primerno in kaj ni …Oz. smo tuki bolj svobodnih načel ,kar se muzike tiče,….
Tolko kot je pa tukaj različne muzke …hja …
Nekdodrug …on vseskozi praktično prikazuje vpliv metala na
človeka .Npr. jaz sem prišla toolk daleč ..da se večina začnem
smejati, ko kaj poslušam ..posebej ko je izrecno naročilo , da mi ne bo všeč…Npr. tole zadnje …sem spet bruhnila v smeh ..ker ti glasovi
so res …«nenavadni«Ne vem sicer kako bi to name vplivalo , če ne bi bilo tega
izrecnega naročila ….Nekdodrug zgleda, da si ti zlo vesel človk ..tko …ker tako
veselo muzko poslušaš…?Hec ….…na metal.
Sem pa večina samo jaz povedala ..moje impresije na muziko .. ostali modro molčite ..oz.molčijo…
Drugače pa kar začnite pisat … jaz itak vse preberem .kaj pa vzamem za svoje ..pa se odločim.
…lahko začnete …vem da je bilo že nekaj rečeno o frekvencah
..višjih nižjih ..višji svetovi nižji svetovi ..pa čakre …npr. tole je meni ..zlo pomirjajoče ..najbrž zato, ker imam tako zvrst glasbe rada ..al pa so moje čakre na tole frekvenco naštelane ….
http://www.youtube.com/watch?v=ZHVMUZ7hHRo&feature=related
evo pa orignalček…še lepše …
Veš sterlak nisem tako vsel človek ampak meni je to všeč ti glasovi ta ritem kitare bobnov in basov se skupaj ja zame nekakšan harmonija… Po mojem mnenju tisti človek ki ne posluša metala neve kaj zamuja ti hitri kitarsi soloti in še bi lahko našteval parv nevem kako naj povem prerojeno se počutim ko to slišim…
Dober izbor pesmi strelka…