Reply To: Alergija na hrano pri dojenčku

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Alergija na hrano pri dojenčku Reply To: Alergija na hrano pri dojenčku

tadej pretner
Moderator

Rena wrote: Pa se da te miazme odkriti in dokazati v telesu, recimo pred cepljenjem? In če ja, kako?
Hvala za odgovor Smile

Oprosti Rena, tegale vprašanja preprosto nisem opazil.
Problem je v tem, da imaš lahko mijazmo v speči ali v aktivni obliki. Pri nekaterih odraslih recimo že po koži in nekaterih drugih znakih (npr. ko mi gdo reče, da ga rado zebe ipd.) vem, katero mijazmo imajo. Če pa je mijazma v speči obliki, pa žal ne vem, ali obstaja konvencialni način, s katerim bi jo bilo moč odkriti. Štos je ravno v tem, da pogostokrat mijazmo aktivira ravno cepljenje.
Res škoda, da konvencialna medicina tega ne upošteva, oziroma mijazem verjetno sploh ne priznava. Ko sem bil v šestem razredu osnovne šole, sem imel recimo na zgornjem delu telesa precej turov. Danes vem, da je bila to posledica tuberkulinske mijazme in takrat bi bilo stanje precej manj problematično, če bi mi kdo povedal, da ne smem jesti mleka in mlečnih izdelkov. Nasploh so mijazme precej pogoste – po nekaterih znakih vem, da sem red leti definitivno imel aktivno tudi sifilitično mijazmo.
Še to – mijazma je lahko v neki fazi življenja aktivna, a če potem recimo iz prehrane in drugih življenjskih situacij umakneš stvari, ki “jo hranijo”, se lahko potem prikrije tudi za več deset let. Ponovno se rada aktivira na stara leta, ko ima človek šibkejši imunski sistem.
Lepo je če deliš