Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

nekdodrug
Član

tadej pretner wrote:

Dve pesmi, kaj si objavil Tadej, so za moje mišljenje odlične, ampak tista prva bi bila po mojem okusu lahko malenkost hitrejšaUnhappy ( Jefferson Airplane – Pretty As You Feel ), všeč pa mi je zato ker temelji na nekakšni nadnaravni moči in meni so osebno takšan besedila zelo všeč ( nezemljanska ) …. Big smile

Druga pa je čisto vredu, meni je všeč in tudi za odtenek hitrejša kot prva… Lep izbor Thumbs Up

No, si me pa presenetil. Kar sem odprl tvojih linkov, je bilo vse precej heavy, torej precej drugače od tehle. Drugač je pa kasneje kitarist Jefferson Airplane Jorma Kaukonen naredil tudi dobro solo kariero z bandom Hot Tuna (sem bil c’lo na koncertu v Udinah). Tale komad bi ti recimo znal bit všeč: http://www.youtube.com/watch?v=dhPPqrwrdNg
Da pa preveč ne zamenjam kože, pa še ena od bolj čudnih – grupa It’s a beautiful day:

Ja pozan ta komad in če se mene vpraša se malo tale kitarist zadržuje ampak je ta komad za en dober miren rock čisto vredu  (Hot Tuna – Song from the Stainless Cymbal)

Lepo je če deliš