Reply To: Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica Reply To: Klepetalnica

zlati rez
Član

AVATAR wrote: … … Ženske ste tako brez domišlije

A niste vedele, da je pri dobrem seksu, domišlija pomemben dejavnik…Ehh, sem pozabil, da duhovnost in aseksualnost…gresta z roko v roki

Po drugi strani…pa smo moški bolj sesksualno usmerjeni, kar se tiče žensk…to nam je v naravi…če tega niste sposobne dojeti in sprejeti…pač niste ženske…Dajte si že enkrat prebrat knjigo Vrnitev Boginje…da boste začele svojo ženskost izražat.

Ja…tale domisljija…je res dobra stvar….brez nje tud duhovnosti nebi bilo, pa verjeten tud zivljenja ne…..sam sem pozabla, da mate moski dve glavi…hahaha…..pa pol sprasujem pac….s katero mislite….da je meni jasnoLOL….to, da pac duhovnost in aseksualnost gresta skupi….hmmmm tale mi je pa cist nova…..to…pa se moja domisljija ne more sprejetShocked….al pa jest nisem cist nc duhovna…tud lohkWink……
Kar pa se tice Vrnitev Boginje….hmmmm…..pa mislim….da jo morjo…tko moski…..kot zenske v sebi z veliko vstrajnosti……..zacet neusmiljeno iskat….ze mal voda tece v grlo…sam…verjamem, da je pa tezko….saj je ze tolk stoletij namerno v kolektivni zavesti cist poteptana….Unhappy ….pol jo pa se moski z obema glavama iscejo…..pa se to zuni…..LOLhja…pol pa spet ne vem vec….a je zdej domisljija sam v domeni moskih, da jo lazje seksajo….
in si predstavljajo da iscejo boginjo…..al pa, da so glih tist trenutek pac nasli…..LOLLOLLOL

Lepo je če deliš