Reply To: gradnja in bivalno okolje

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija gradnja in bivalno okolje Reply To: gradnja in bivalno okolje

tadej pretner
Moderator

robi wrote: kako je, če ima človek leseno hiso postavljeno na lesenih stebrih.

ali je to razlog za človekovo neprizemljenost?

To zagotovo ni razlog za neprizemljenost, morda pa velja obratno – da je neprizemljenost razlog, da prideš na idejo, da hišo postaviš na stebre.LOLLOLLOL
Predvidevam, da tudi v “podnu” nimaš nobenega železja, da je lesen. To pomeni, da si v polnem šusu stiku z zemeljskim EM poljem. Pa tam nekje drugje si napisal, da si jo delal sam. Fantastično. To zagotovo prizemljuje.

robi wrote:

in če mimo pihajo močni vetrovi?

Po feng šuju hišam, ki so na izpostavljenih, vetrovnih mestih veter odnaša energijo. Enako naj bi bilo tudi s hišami ob hitreje tekočih rekah. Mislim, da to velja za ekstremne primere – tudi pri meni je občasno, ko prihaja do hitrega ohlajevanja zelo vetrovno, celo tako, da mi je pred dvemi leti iz strehe odpihnilo ene tri strešnike. Pa ni zato v energijskem smislu tule pri meni nič narobe. Menim, da ni niti pri tebi.

robi wrote:

in če ta hiša stoji na poševnem terenu?

lahk pošljem kako sličico

Tudi jaz jo imam na poševnem terenu in moram rečt, da mi je šlo to precej na q… Zato sem naredil na obeh straneh hiše sistem teras (delal tri leta). Sedaj je občutek povsem drugačen.

Lepo je če deliš