Reply To: Orgoniti
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › Orgoniti › Reply To: Orgoniti
22. 5. 2012 ob 18:24
Breda
Član
[/QUOTE]
Pravzaprav sem ciljal na določene proizvajalce sam ne morem kar po imenih napisat ali pač? Eni to delajo izključno za zaslužek. Prodajajo HHG po 130 evrov ali več, se sklicujejo na poznavanje Mirana kot da je allmighty one, klobasajo o programiranih kristalih, skalarnih valovih raznih frekvencah… a ko jih malce bolj podrobno povprašaš se tako zaštrikajo da se hudiču gravža. Potem še izveš da so sami prvič slišali za orgonit pred tremi meseci zdej pa so že pionirji…
no potem se pa zgodi da kupci namesto transformatorja orgonske energije začnejo iskat nekaj za boljše spanje, za boljše sranje, za žleht mulce, za psa ki trga kavč, za pomanjkanje denarja, za več sreče v ljubezni, za razrešitev karmičnih vezi, proti bolečinam v sklepih, izvajajo vse mogoče terapije z orgoniti…nosijo jih v žepih, okol vratu, v torbicah,…in pričakujejo da jim bo orgonit vse težave odvzel ter prinesel blagostanje. To vse zaradi nakladačev ki delajo orgonite za keš.
V bistvu se strinjam…predvsem s tvojim drugim odstavkom, ki brez dvoma drži. Vse skupaj je še vedno iskanje rešitev zunaj sebe.
Veliko ljudi je tudi tako navdušenih, ko prejmejo orgonit, da malo “poletijo” in tudi ponavljajo o orgonitih, kar jim je nekdo povedal…sem bila sama med takimi :) se popolnoma strinjam o štrikanju. Sej ni nič takega – tudi jaz sem razumela stvari, ampak razložiti nisem mogla…mentalno mi ni blo jasno kako stvari točno delujejo.
Moram reči, da jaz nosim orgonit s sabo, tudi okoli vrata…pa ne zarad pričakovanja, da me bo rešil, odvzel težave… ampak ker v raznih zgradbah, ala trgovine, kake državne ustanove, ipd. mrgoli frekvenc v luftu in dostikrat pridem utrujena fizično iz teh prostorov…orgonit mam s sabo, da ublaži ta zunanja trda nizko frekvenčna energetska polja… a se ti zdi to nesmiselno? meni ne pomaga vedno – mislim, ni dovolj…ampak ko sem med ljudmi, mi vedno najbolj pomaga ravno orgonit, da ne čutim tolk nekih energetskih vozlov in sranj od drugih…
Ja, dans je vse biznis…folk pa tolk zgubljen in v iskanju sebe, da vzame vsako stvar s prve…e jebat ga…