Reply To: računalniški geniji
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › računalniški geniji › Reply To: računalniški geniji
9. 5. 2012 ob 9:36
Moderator
strelka wrote: In je bil tolko zaposlen , da je zjutraj ugasnil …
hja bog si ga vedi …Tisti ki so so dobili tak mail ..naj fino poskernirajo sedaj svoj kompjuter …ker krivec je že šel v večna lovišča,Drugače pa ne vem kaj je to …Zgleda da ga nekaj biksa…da ti tako upočasni sistem.Ker ne bi smelo to delat …sej disk je itak še prazen …naj bi bil.Razen če ste stare zadeve iz starega računalnika seveda če se je dalo ..kaj inštalirali ..npr reševali kake podatke…Tko da …kaj bi jaz naredila ..hja njprej bi fino preskenirla z antivirusem vse …potem bi šla še s cc clenarjem ..da pobrišem kakšne nepridiprave ostaneke …No pa ok …lahko tud samo temeljito čiščenje z antivirusom ..pa defrag.defragmetirala bi sistem.Potem bi pa vidla …nič stratežkega …ampak ok …če je virus, al ap kakšen tak prikrit programečke bi šel v večan loviščaDrugače pa …glede mailov , da jih dovnlovda ..to jih je meni tudi , npr. ko inšterliraš kaj novega ..za pošto.Lahko ti pa pač ..kakšen program tako upočasni sistem ..npr. kašni antivirusni programi znajo kar to delat.no to mi je na misel prišlo ..če bo kej pomagal
Zdaj je videti vse o.k. Ampak dejstvo je, da so se težave nehale šele takrat, ko sem totalka zbrisal strežnik.