Reply To: Praznina

raco
Član

nirja wrote:

Že ene 15 let imam občasno “nemirne noge” – pride trenutek, ko začutim tako napetost in nemir v nogah, da jih niti slučajno ne morem imeti pri miru. Ne uspem najti povezave s fizičnim ali psihičnim počutjem, sem spočita ali utrujena, sem up ali down … v vseh sortah počutij lahko pride do tega.
Včasih sem situacijo reševala s počepi – ko sem jih naredila toliko, da se nisem mogla več premakniti, je nemir popustil. Nekaj časa nazaj sem ugotovila, da je veliko bolje, da se uležem in dvignem boke, držim položaj tri, štiri minute in je ok.

Pozdravljena,
jaz sem imel podoben problem z nogami in sicer so mi (predvsem) stopala močno utripala, valovila in bil je občutek mravljincev, včasih tudi vročine ali hladu. Bilo mi je zelo moteče, pojavljalo se je nenapovedano- tudi v službi. Občasno je bilo zelo intenzivno, da je bilo res težko prenašat.
To zadevo sem rešil v 6-ih mesecih in sicer z metodo, ki jo najdeš na linku: http://svetistvarnik.org/
(Ne želim delat reklame- povem samo svojo izkušnjo).
V tem procesu sem sedaj že približno 9 mesecev in zame predstavlja nadgradnjo karmične diagnostike.
Poleg tega problema sem uspel rešit še nekaj drugih težav, je pa res da je potreben določen čas. Problemi z nogami običajno pomenijo- težave s predniki oz. da so predniki živeli na napačen način. Običajno to pomeni, da je veliko stvari narobe oz. da je situacija resna. Tisti,ki hodite na postavitve družin ali se ukvarjate s karmično diagnostiko, boste vedeli kaj želim povedat.
Je pa tudi res, da je vsak človek individum, torej ni nujno tako tudi pri tebi.
Lep pozdrav in upam, da ti uspe zadevo rešiti.Smile

raco2012-05-08 22:28:13

Lepo je če deliš