Reply To: zakon privlačnosti
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › zakon privlačnosti › Reply To: zakon privlačnosti
Strelka…včasih tako dobro napiše…da bi jo človek naraje objel in k sebi stisnil…In tudi sam nekako občutim… …Da v bistvu sploh nič ne vemo.
Njen primer na X-fakturju jasno pokaže…da pojma nimamo…zakaj se stvari zgodijo…kot se zgodijo.
Prejšni teden je bila nogometna tekma evro-lige ( Barcelona-Chelsea )…za kdo gre v finale…Chelsea je delal napake…izgubil svojega kapetana… …Barcelona je dominirala…dobili so tudi enajstmetrovko…ki jo je njihov svetovni As zastreljal…Kljub premoči-dominaciji Barcelone…je Chelsea dal še zadnje sekunde…še en nemogoč gol…ter Barcelono sramotno porazil…Nogometaši Barcelone so nemočno obležali na igrišču… …Komentatori so govorili…da sam Bog varuje in igra na strani Chelsea …in tudi sam sem imel podoben feeling…nekaj čudnega se je dogajalo…kot, da je bilo usojeno.
Tistih 5 milijonov evrov na lotu…ki jih je dobil en rom v MB…je zelo čudna zgodba…ker človeka navidez poznam…V časopisu Večer je bila celo objavljena precej filtrirana zgodba-članek o njem.
Da ne bom dolgovezil…Ta rom-dobitnik…je vplačal že izpolnjen listetek na okencu loterije za mali drobiž… …Sam pač kot večina…živel od danes do jutri…sirotek…2x poskus samomora…enkrat ga je rešla njegova hčerka…drugič se mu je utrgal štrik.
Z razliko od mene, ki sem prebral tono vseh hudih knjig…modrovanja…filozofiranja v neskončnost… …Se njemu sploh ne sanja o tem.
Torej zakaj je pokasiral 5 milijonov evrov…po nobenem konceptu filozofskega nakladanja…jih ne bi smel…?!
Iz kar nekaj takšnih primerov…se da jasno razumeti…DA DEJANSKO SPLOH NIČ NE VEMO….POJMA NIMAMO.
Ehh…zelo utrujen sem od vsega tega…in bojim se…da razen velikega denarja…ki si ga tako želim…da si privoščim življenje…preden se stegnem… …je vse ostalo…samo prazno gobcanje.