Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › kako stopiti ''bližje k sebi'' › Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''
20. 4. 2012 ob 3:00
Član
Na moj komentar…se je nepričakovano odzvala ena deklina…Hm…zakaj vidim v tem…toliko resnice ?!
————————————————————————————–
AVATAR…In čist fer povedano…Je čist vseeno…ali si kriminalec…ali Boga boječa ovca…Na koncu…ko nekje obležiš…šteje samo to…kaj si dejansko…odnesel-imel. ..od svojega življenja.
DEKLINA… Pa še to ne kmalu po tvoji smrti… nihče se ne spomni tvojih besed in dejanj po tvoji smrti, ker je vsak tako zaposlen s svojim življenjem in svojim egom, in še posebej, ko še tisti, ki so te osebno poznali umrejo, tvoje kakršnokoli delo ali celo uspeh v tvojem življenju ne bo omembe vredno… tekom življenja pa, eni so Bogaboječe ovce, ker so jih tak naučili, eni pa iščejo tolažbo pri goli naravi, kadar pride čas ko nobenmu ne zaupaš.. enim je na primer Bog namesto narave pivo, ki jim pomaga prebroditi težave in ki jim daje pogum.
DEKLINA…Samo ja…. kriminalci so itak vsi.. ali te oropajo nedolžnosti ali naserjejo da kupiš nekaj kar sploh ni potrebno ali pa ti umorijo tisto kar ljubiš.
DEKLINA…Nič ne šteje… vse je samo iluzija, minljivost, živcarija za prazn drek.
AVATAR…No…si se razpisala…tako čist fer
DEKLINA…Js se rada razpišem…mam inspiracijo…in dovisnost od tipkanja…sem robot.. :) in moje sranje lahko berejo ljudje zastonj, medtem ko sranje drugih še vedno kupujejo po prekomerni ceni.
AVATAR…Ha ha ha ha…jap…to je res.
Koliko berem njene komentarje…so tako neprijetno realni…stanje človeške družbe…njene realne izkušnje…in lahko bi se kar strinjal z njo…Človek je človeku ovira…kamor koli se obrneš…naletiš na oviro…ki te zajebava…tako ali drugače…ves čas se moraš bojevati-taktizirati-plačevati…se jih na nek način znebiti.
No…nakladanja in duhovnega filozofiranja…ter ostale pozitivne-prazne osladnosti…imam že krepko čez glavo… …O smislu mojega življenja in samega stvarstva…se mi ne sanja…in očitno bo ostala večna uganka…ker pač univerzalnih resnic NI… …No, bom nadaljeval svoje vsakodnevno osredotočanje na telo…čeprav me lomi…na dva pol…in se nič ne zgodi.