Reply To: Karmična diagnostika
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Karmična diagnostika › Reply To: Karmična diagnostika
17. 4. 2012 ob 16:51
anja
Participant
tadej pretner wrote:
Če greš nevtralno od polja, glede namere nimaš kaj zajebat.
Ne pozabi: Stanje zavesti, ki te je pripeljalo v problem, te ne more potegniti iz problema. Kaj hočem povedati – da moraš pri karmični diagnostiki itak ven iz polja, preden sploh kaj narediš. Če delaš iz pozicije polja, se boš le prestavil iz enega scenarija polja v drugega.
…tole kar ti razlagaš (glede polj…) je meni vse logično in smiselno, ampak se mi vseeno zdi, da greš na oba načina lahko ven iz polj…
bom dala primer: recimo da pade ena ženska pod vpliv polja kolektivne agresije proti moškim – lahko reče nevtralno od tega polja (seveda se mora prej zavedati, da je v njem – glede na njeno razmišljanje, ravnanje,…)…lahko pa tud reče osvobajam se od (polja) agresije proti moškim (pri karmični diagn.)…
aha…zdaj mi je pa nekaj kapnilo…če pa obravnavamo recimo alergijo s karmično diagnostiko, lahko odkrijemo samo povod (nek šok npr), ne pa pravega vzroka (ki je skupek večih dejavnikov) in v tem primeru nismo šli ven iz polj…a si tole mislil?