Reply To: Prosim za pomoč, nasvet

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za pomoč, nasvet Reply To: Prosim za pomoč, nasvet

diva
Član

Ne vem a se to dogaja samo meni ali tudi kdo od vas opaža, da se vse več ljudi s katerimi prihaja v stik spopada z različnimi boleznimi. Pri meni je že tako in glede enega primera bi vas rada vprašala za nasvet. Imam znanko, ki ima kronični gastrtis, ulkus, zdaj pa še težave s prebavo (izmenjajoče zaprtje in driske ter že nekaj časa kri v blatu ter topo bolečino v predelu trtice – zdravniki pa pravijo, da ni nič hudega). Ima tudi občasne težave s kožo in obdobja, ko je psihično precej na psu. Zaveda se, da so lahko vzroki njenih težav tudi povezani z odnosi in povedala mi je, da ima z očetom precej težaven odnos (zaradi njega ima občutek, da ni nikoli dovolj dobra in on ji s svojim odnosom tudi daje signale, da je z njo nekaj narobe). Potem je tu še njen sin z motnjo pozornosti…

Vprašala me je za nasvet, kje in kako naj začne delati na sebi oz. na koga naj se obrne po pomoč. Meni je prišlo na misel, da bi se odnosa z očetom morda lotila s “postavitvijo družine” ali morda karmično diagnostiko – ima kdo od vas s tem kakšno izkušnjo? Glede težav z želodcem in zdaj še črevesjem pa ne vem in me prav tako zanima kakšen dober nasvet.

Vnaprej hvala-
Lepo je če deliš