Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Juhej nebulozniki…..

sem si dons mal forum prebrala in seveda svaka kaka strelkiClap za njen prispevek o vodikovem peroksidu…hvala, hvala….

no, ja, kar se tiče vseh tistih različnih polj, ki jih naš šef propagira, kuker v smislu polja politikov, pa pol loh rečem tut polja trgovk, pa učiteljev, pa poštarjev, pa vrtnarjev, pa duhovnikov, pa njuejdžerjev, pa te stvari…..hahahaha….bom pa jst kar v polju norcev ostala in se ne dam motit…..juhuhuhu….tk, da kar se tiče teh polj, mam jst najraje polja krompirja, pa koruze, pa zelenjave, pa recimo tulipanov na Nizozemskem…..sm pač norc in dejansko obožujem vsa ta polja rastlin….haahaha…

matr, jst bom uornk ples indijancev za dež na našem koncu odplesala, suša.com….sem v teh tednih s sosedom, ki je zidar, no, ja pa še en frend je pomagal, preprosto sezidala 25 kubično cisterno za vodo, tk, da zdele se še suši in vsak dan pridno zalivam plato, čez kakšen teden oziroma po petnajstem aprilu pa zakurblam svoj gong, začnem pihat v školjko, bobna nimam…hahaha…..mam pa fullll energije in plešem dokler se mi nad glavo ne bo uscalo….pa še sosedi so rekli, da prnesejo gajbo piva in mi pomagajo priklicati dež….juhuhuhu….no, ja, gajba piva lih ne bo zadosti…hahahaha….

tut vrt pridno obdelujem, delam sadike zelenjave,rožc, pa tut taprave čebulce žafranov sm dobila,kuker 200 čebulc in me prou zanima, če bodo jeseni cvetovi, pa seveda,če bo že kej pestičev za pobrat, čeprou se mi zdi, da ene dve leti ni nč, vsaj tk sem prebrala na netu, po dveh letih je pa prva berba….matr, taprav žafran pa jst obožujem, sem ga enkrat dobila direkt iz Teherana in ne morem pozabit tega polnega okusa žafrana….njami….

fajn se mejte…..se slišmo….in ne se pozabit smejat…..hahahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš