Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hahaha, dons sem ze dva posta napisala…enkrat proti veceru…hahaha…pa me je lepo diskonektal…zdej ne vem….al sem imela jest probleme s povezavo…..al je blo kar kej…..sicer….je bla pa tuki pr nas fulll nevihta….je zavijal veter k pr norcih….pravzaprav imam to izkazovanje moci narave rada…je velicastno….ampak..evo,moj pesjanar je pa da best….ze zjutraj je pr nas lilo kot iz skafa…in mi uleti noter ….mi da vedet, da se on dons ze ne bo sprehajal…in, da lohk grem sama…hahaha….pa ga neki gledam….pa pravm…stari…res je….dons je tak dan….in sem jo sla mal pred hiso krilit z rokami….hahaha….telovadba pac…..pa dihanje….ne gre drgac, kot na svezem zraku…hahaha…vsaj za mene…..hja, sej se sosed tud smeje, k me vcasih vidi kako krilim in se zviram in diham…..in prav, da sem ne sam cudna…hahaha….ampak tud smesna ….hahaha..pa da lepo pojem….hja….hvala…..vcasih me sploh niso pustil pet….so rekel, da nimam posluha….hahaha…ze v osnovki….hja, zgleda, da je blo pr men ze takrat vse uuuooornnnkk zaprt, blokade, pa te zadeve…hja…tkle na glasu se res pozna….dons pojem….no …zdej glih tk ne , kt slavcek…mam zlo globok glas….hahahaha….ampak evo…..pojem…vcasih sem h tabornikom hodila…tam….so me pustil pet…hahaha…pr tabornikih sem u bistvu fullll uzivala….sem komaj cakala, da smo jo sli na taborjenje….pa na tekmovanja….takrat smo jo se po Jugi bluzel….in pel….no, ja tud kadit sem se naucila pr tabornikih, pa pijana sem bla tud prvic…..hahaha…to je bil stos…..so rekel, da ga dost nesem…..hahahaha….pa k se clovk prvic zaljubi….joj…kolk je fajn….ane….
Kva pa vem, dons sem v bistvu ze dva posta spisala, v enem sem pisal od ljubezni…hahaha…v drugem od seste in sedme cakre…..zgleda, da pac za dons boljs, da jo tkole mal nakladam….hahaha…mi prov pase……je tak dan….moj pesjanar ze ve….sem prebrala na internetu, da je primat…..hja, sam res….njega se ne da podkupit….lohk lobiras….pa lobiras….pa nc….seveda sem jest sef …..je mel ene popadke od zacetka….pol, k se je pa naucu brat….sem mu pa pokazala davcno stevilko in sva bla mimogrede zmenjena, kdo je sef …hahaha…..tk, da midva veselo sobivava…..hov…hov….
Zdej vam je ze jasno, da imam rada poezijo…pac Preseren je numero uno pr men, pol pa ostali…hahaha, cez Franceta ga ni….vam recem….je bil v svojem Krstu pri Savici resnicno vizionarski….no, ja, tako je pac moje mnenje….hahaha….jest sm pac en norc…..
Evo, kva pa vem…tak dan je….pa sem mal pocvekala…tkle javno….hahaha….no pa mi dons cez dan po glavi hodi ena pesmica al pa misel, meni cist neznanega avtorja….sem jo srecala pred tremi leti….in …sem jo dons tud v prvem postu napisala….pa evo se enkrat…..

VEČNO ŽIVA LJUBEZEN

Pest prahu pravi : ” Bila sem lasje.”
Druga pest prahu pravi : “Bila sem kosti.”
Ena pest rece : “Stara sem bila.”
Druga pest rece : “Bila sem mlada.”
a ena pest prahu ti bo rekla : “Postoj, bila sem nekdo, ki je bil sin nekoga”
Ti osupnes, nenadoma pa pride ljubezen
in ti pove : “Približaj se mi, Jaz sem večno Živa”

slismoHeart

Lepo je če deliš