Reply To: farmacevtski izdelki – resnice
Forum Duhovnost › Forumi › Zdrava prehrana › farmacevtski izdelki – resnice › Reply To: farmacevtski izdelki – resnice
19. 3. 2012 ob 16:19
Participant
glas wrote:
Skipper verjetno ne poznaš velikih študij (iz deset let nazaj) in revolucij v razmišljanju,
ki sta jih povzričili dve prostitutki, ki izhajata ravno iz teh rizičnih
območij..
Ne, res jih ne. Če imaš kake strokovne vire pa se priporočam.
glas wrote:
Kot pravim to že itak počnemo.. Ampak smejanje v brk ni potrebno, ker to se počne če imaš sovražnika in se želiš mu posmehovati, ko ti nič ne more.. Sovražnik pa ne obstaja! Virusi so del nas, vedno so bili in vedno bodo.. Nezdravo je le stanje, ko se telo začne odzivati bolezensko v naravnem eqvilibrijumu.. Za to stanje pa smo odgovorni sami in vsi skupaj..
Zanimiva teorija :). A so tudi divje živali odgovorne za nekatere bolezni, ki so posledica stika z virusi v naravi? Po eni teoriji se bolezni pojavijo takrat, ko je populacija preštevilčna, kar za človeško lahko mirno rečemo. Kaj je torej rešitev? :) Prepustimo se toku dogodkov, da se zadeve razredčijo? :) Najbrž kar sprejemljivo?! Seveda pod pogojem, da mi obstanemo, redčijo se pa naj vrste tam nekje, kjer mi ne vidimo :)
Kaj pa npr. primer divjega ljudstva v Brazilskih pragozdovih, ki jih po naključju odkrijejo raziskovalci in jih okužijo z za njih pogubnimi virusi prehlada, ki se pa pri nas sploh več ne izrazijo? :)
P.S.: odgovore znanosti na ta vprašanja poznam, me pa zanima, kako si ti/vi razlagate to :)